Lavinia Pîrva, mărturisiri intime despre Ştefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva se simte împlinită. Ştefan Bănică Jr. i-a oferit un inel cu diamante, ceea ce a făcut-o să se simtă în al 9-lea cer. Artista a făcut dezvăluiri despre povestea frumoasă de dragoste pe care o trăieşte.

12 mart. 2015, 08:46
Lavinia Pîrva, mărturisiri intime despre Ştefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică şi Lavinia Parva formează un cuplu de doi ani de zile şi deja se comportă ca o adevărată familie, scrie spynews.ro. Apropiaţii bănuiesc că anul acesta, artista ar putea deveni doamna Bănică. Lavinia nu vrea să spună prea multe despre acest subiect, dar a recunoscut că ea este cea care găteşte atunci când are timp.

Citeşte şi Ştefan Bănică a câştigat procesul cu Sabin Ivanof

„În general nu îmi place să vorbesc despre lucrurile astea. Sunt lucrurile mele intime şi îmi place să rămână acolo. Dragostea înseamnă libertate, în primul şi în primul rând. Mai gătesc din când în când pentru că îmi face plăcere. Asta o fac când am timp, mă relaxează. Să ştii că am învăţat să fac sărmăluţe şi îmi ies foarte bine, culmea, mai bune chiar ca ale mamei mele. Nu i-a venit să creadă, dar trebuie să recunoaştem că aşa e. Sigur, după reţeta ei. Chiar acum vreo săptămână am avut poftă să mănânc ceva. Aşa şi? A fost foarte bun”, a declarat Lavinia Pîrva.