Lavinia Pîrva pleacă din casa lui Ştefan Bănică. Decizia are legătură cu Andreea Marin

Lavinia Pîrva părăsește vila în care locuiește cu Ștefan Bănică! Cântîreaţa a luat această decizie pentru că resimte din plin prezenţa în locuinţă a Andreei Marin.

22 ian. 2021, 19:00
Lavinia Pîrva pleacă din casa lui Ştefan Bănică. Decizia are legătură cu Andreea Marin

Lavinia Pîrva pleacă din casa lui Ştefan Bănică. Artista a vizitat recent, împreună cu soțul ei, un complex rezidențial în căutarea unei noi locuințe. Actuala soție a lui Ștefan Bănică nu mai vrea să trăiască în amintirea „fostei”. Cei doi renunță la vila în care Ştefan Bănică a locuit împreună cu Andreea Marin.

Lavinia Pîrva pleacă din casa lui Ştefan Bănică

Lavinia Pîrva

nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin. În ianuarie 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au anunțat că divorțează, deși aveau un copil împreună. La acea vremea, cei doi locuiau într-o vilă superbă, în care, ulterior a rămas artistul împreună cu actuala sa soție, Lavinia Pîrva. Cu toate astea, se pare că artistul își dorește o schimbare majoră la începutul acestui an. Ștefan Bănică pare că vrea să renunțe la vila în care a locuit împreună cu Andreea Marin, mergând împreună cu soţia sa să viziteze un complez rezidențial renumit din Capitală. În urmă cu câteva zile, Lavinia Pîrva a fost surprinsă în parcarea unui complez rezidențial din București, iar imediat după ce și-a parcat mașina a mers să se întâlnească, cel mai probabil, cu un agent imobiliar. La câteva minute și-a făcut apariția și cântărețul, care a venit împreună cu fiul său cel mic.

Zvonurile de divorţ, infirmate

La sfârșitul anului trecut au apărut în presă speculații cu privire la o eventuală despărțire între Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Cântăreaţa a ținut să lămurească această problemă și a elucidat misterul „verighetei lipsă”. Lavinia Pîrva a explicat și motivul pentru care nu poartă mereu bijuteria care i-a legat în fața lui Dumnezeu: nu poartă tot timpul aceste accesorii, și-i place să creadă că verigheta e în sufletul lor, nu trebuie să fie neapărat, fizic, pe deget.