Lavinia Pîrva, reacţie dură după declarațiile Andreei Marin. Ce a spus „Zâna” despre fosta căsnicie cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a reacţionat vehement după mărturisirile Andreei Marin despre căsnicia cu Ștefan Bănică. "Zâna Surprizelor" și artistul au fost căsătoriți timp de șapte ani.

30 nov. 2021, 10:51
Lavinia Pîrva, reacţie dură după declarațiile Andreei Marin. Ce a spus „Zâna” despre fosta căsnicie cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva, reacţie dură după declarațiile Andreei Marin. „Zâna” a făcut o serie de declarații referitoare la comportamentul pe care fostul ei soț, Ștefan Bănică, l-ar fi avut față de ea, în anii în care au fost căsătoriți. Mai precis, artistul ar fi fost infidel și ar fi avut un comportament agresiv.

Lavinia Pîrva, reacţie dură după declarațiile Andreei Marin

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin.

Cine este bărbatul pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit pentru Ştefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva a reacţionat vehement după declaraţiile fostei soţii a lui Ştefan Bănică. „Eu sunt un om pașnic care își vede de casa lui, de familia lui, de cariera lui, mai nou de copilul meu, care este esențial acum, pe primul plan în viața mea”. Eu mă bucur foarte tare (n.r. – că Ştefan Bănică are zeci de mii de fane). Nu (n.r. – dacă se uită în telefonul lui). De ce aș face asta? Pe bune? Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă, multă iubire. Nimeni nu pierde pe nimeni pentru că nimeni nu deține pe nimeni. Și atunci lucrurile funcționează. Altfel nu”, a spus Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică rupe tăcerea! Motivul real pentru care a divorțat de Mihaela Rădulescu și de Andreea Marin