Lavinia Pîrva, despre problemele de sănătate şi copil. „Ferească Dumnezeu pe oricine să treacă prin aşa ceva!”

Lavinia Pîrva a dezminţit că ar fi grav bolnavă. Soţia Ştefan Bănică a vorbit despre problemele de sănătate şi despre zvonurile privind o potenţială sarcină.

23 oct. 2017, 07:09
Lavinia Pîrva, despre problemele de sănătate şi copil. „Ferească Dumnezeu pe oricine să treacă prin aşa ceva!”

Lavinia Pîrva a postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia a dezminţit toate zvonurile referitoare la faptul că ar avea probleme cu glanda tiroidă şi că din cauza asta s-ar fi îngrăşat 10 kg.

Ştefan Bănică s-a însurat cu Lavinia Pârva FOTO

De asemenea, cântăreaţa a negat şi faptul că ar fi însărcinată.

„Dragii mei, am citit de curand in presa cum ca m-as fi operat de glanda tiroida si ca m-as fi ingrasat peste 10 kg, ca mi-ar fi frica sa nu cumva sa ma sufoc si sa dau coltu’! Fereasca Dumnezeu pe oricine sa treaca prin asa ceva. Daca pe mine ma reprezinta discretia in ceea ce priveste viata mea privata, nu inseamna ca ascund vreo boala sau vreun copil asa cum s-a tot scris in repetate randuri! Sunt perfect sanatoasa, Slava Domnului, fac ceea ce imi place pentru ca am o meserie pe care o iubesc si despre asta pot vorbi oricand atat cu publicul cat si cu presa! Restul ma priveste si este dreptul meu! Fiti pe faza, in curand voi lansa un nou single!”, a scris Lavinia Pârva.