Lavinia şi Ştefan Bănică jr şi-au făcut planuri în mare secret: Se căsătoresc în străinătate

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică jr sunt discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor de cuplu şi evită să se afişeze împreună la prea multe evenimente mondene. Important pentru ei e doar că se iubesc ca la început şi, surpriză, iau în calcul să-şi unească destinele, dar nu în România, ci într- un loc în care să nu-i cunoască nimeni, scrie libertatea.ro

13 sept. 2014, 09:44
Lavinia şi Ştefan Bănică jr şi-au făcut planuri în mare secret: Se căsătoresc în străinătate

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică junior sunt împreună, oficial, de mai bine de un an şi, în tot acest timp, au făcut foarte puţine mărturisiri despre viaţa lor personală. Dacă s-ar putea, artistul ar ţine ascunse toate detaliile despre planurile pe care le au. Doar că, fiind persoane publice amândoi, informaţiile tind să iasă la iveală. Foarte fericiţi de când sunt împreună, Ştefan şi Lavinia nu exclud să devină părinţi şi să-şi întemeieze împreună o familie cu acte în regulă.

Potrivit surselor din anturajul lor citate de libertatea.ro, cei doi nu ar face însă pasul cel mare în România, ci în afara graniţelor ţării, pentru a se putea bucura în tihnă de acest eveniment fericit din viaţa lor. Contactat pe marginea acestui subiect, artistul a refuzat să facă vreun comentariu.

De partea cealaltă, recent, la singurul eveniment din acest an la care s-a afişat la braţul partenerului său, Lavinia a mărturisit: „Ne este foarte bine, suntem foarte fericiţi împreună. Îmi doresc un copil, fiecare femeie îşi doreşte un copil la un moment dat, însă lucrurile astea vin atunci când vrea Dumnezeu. Eu nu programez nimic. Sunt foarte sigură că lucrurile astea se întâmplă atunci când este momentul potrivit”.

Ştefan Bănică jr nu s-ar afla la prima „aventură” de acest fel. Şi pe Andreea Marin a luat-o de soţie tocmai peste Ocean, în America, iar acest lucru s-a aflat la câteva luni distanţă de când au devenit soţ şi soţie.