Lăzăroiu, despre decizia lui Iohannis de a nu sta în biroul lui Băsescu: Toate încăperile sunt întunecate

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a comentat decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a nu folosi biroul lui Traian Băsescu, spunând că "toate birourile din palat sunt întunecate".

30 dec. 2014, 09:23
Lăzăroiu, despre decizia lui Iohannis de a nu sta în biroul lui Băsescu: Toate încăperile sunt întunecate

„Toate birourile din Palat, din ce am văzut eu cât am apucat în cei șapte ani cât am stat acolo, toate birourile sunt întunecate, nu intră prea multă lumină. Acum, biroul unde era preşedintele înainte… nu pot să spun, că venea soarele şi sunt geamuri foarte mari acolo în biroul respectiv”, a declarat pentru Digi24 fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu.

Afirmaţia lui Sebastian Lăzăroiu vine ca reacţie la motivul invocat de Klaus Iohannis, care a decis să nu folosească biroul lui Traian Băsescu.

Biroul folosit de predecesorul meu e un birou care mi s-a părut prea întunecat, am vizitat biroul de deasupra, unde au avut biroul și alţi doi preşedinti, mi s-a mai potrivit pentru stilul meu. Este mobilat, poate funcţiona și 5, și 10 ani fără vreo problemă”, a declarat președintele într-un interviu pentru o televiziune locală din Sibiu.

Principele Radu: Preşedintele Klaus Iohannis, primul care a deschis întâi poarta Palatului Elisabeta

Sebastian Lăzăroiu crede că decizia lui Klaus Iohannis de a avea alt birou prezidenţial este una normală.

Şi Traian Băsescu, când a venit la Cotroceni, nu a stat în biroul în care a stat Ion Iliescu. A ales alt birou. Nu înseamnă că prin asta s-a delimitat. (…) Cred că fiecare preşedinte care o să mai vină la Cotroceni o să-şi aleagă alt birou decât cel al precedesorului, numai că o să şi le rotească între ei, pentru că nu sunt foarte multe birouri mari, de preşedinte, acolo. Cred că sunt două sau trei pe care preşedintele le poate ocupa”, a spus Sebastian Lăzăroiu.