Lazăroiu, despre Ponta şi aducerea lui Hayssam: Premierul a dormit neîntors ieri noapte

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a scris, pe Facebook, că premierul Victor Ponta "se împăunează" cu meritele pentru aducerea în ţară a lui Omar Hayssam, însă şeful Guvernului a "dormit neîntors ieri noapte".

19 iul. 2013, 10:09
Lazăroiu, despre Ponta şi aducerea lui Hayssam: Premierul a dormit neîntors ieri noapte

„Victor Ponta se împăunează cu meritele pentru aducerea lui Hayssam. Spune că Preşedintele nu are niciun merit. Premierul a dormit neîntors ieri noapte. S-a trezit azi pentru declaraţii„, a comentat Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, consilierul prezidenţial a mai scris, tot pe site-ul de socializare: „PSD are acum şi slogan de campanie: «3 Omar!»„.

Sebastian Lăzăroiu a mai completat că Hayssam ar trebui întrebat, „în beneficiul ştiinţei din întreaga lume”, cu privire la „miracolul” prin care a scăpat în câteva luni de cancerul cu metastaze: „Cred că prima intrebare care trebuie să i se pună lui Hayssam, în beneficiul ştiintei din întreaga lume, ar fi: domnule terorist, care a fost miracolul prin care în câteva luni aţi scăpat de cancerul cu metastaze?”.

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând ulterior că acesta se află în arestul Poliţiei, fiind predat poliţiştilor la ora 6.40.

Serviciile de informaţii şi ministerele Apărării, de Externe, Interne şi Justiţie sunt instituţiile care au muncit pentru ca Hayssam să fie adus în România, a declarat premierul Ponta, arătând că el nu cunoaşte şi vreun rol al Preşedinţiei, dar adăugând imediat: „Ba da, a dat comunicatul de presă”.

CITEŞTE ŞI: Iulian Chifu, despre prinderea lui Hayssam:Mulţi nu vor mai dormi bine vacanţa asta şi anii următori