LAZIO – CELTIC GLASGOW 1-2 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE 2019. Meciul de care depinde calificarea CFR Cluj

LAZIO - CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE 2019. Cele două fac parte din grupa E din Liga Europa, alături de Rennes și de campioana României, CFR Cluj.

07 nov. 2019, 13:54
LAZIO – CELTIC GLASGOW 1-2 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE 2019. Meciul de care depinde calificarea CFR Cluj

LAZIO – CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE 2019.  Partida Lazio – Celtic ESTE disponibilă pe Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1 şi live text pe RomaniaTV.net.

LAZIO – CELTIC GLASGOW LIVE VIDEO ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE 2019.

CLASAMENTUL IN GRUPA E

1. Celtic – 7 puncte
2. CFR Cluj – 6 puncte
3. Lazio – 3 puncte
4. Rennes – 1 punct
 
Poliția din Roma este în alertă, înaintea meciului de joi, dintre Lazio și Celtic Glasgow, din grupele Ligii Europa. sta după ce, miercuri seara, doi suporteri ai lui Celtic au fost înjunghiați în fața unui local din Roma. Din primele informații, se pare că fanii scoțieni au fost înjunghiați de suporteri ai echipei Lazio Roma. Conform BBC, citat de Mediafax, rivalitatea dusă la extrem dintre suporterii celor două echipe a pornit după ce, la meciul tur, de la Glasgow, fanii lui Celtic i-au ironizat pe cei ai lui Lazio. Concret, suporterii scoțieni au afișat în timpul partidei un banner în care fostul dictator italian Benito Mussolini era prezentat cu susul în jos. Cum mulți dintre fanii lui Lazio îl consideră drept un idol pe Benito Mussolini, acel banner a fost considerat un afront de suporterii romani. Partida tur, disputată în urmă cu două săptămâni la Glasgow, s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Celtic. Înaintea jocului de la Roma, Ambasada Marii Britanii din Italia a făcut apel la suporterii scoțieni să nu poarte la vedere pe străzile din Roma însemne cu gruparea Celtic. Celtic Glasgow și Lazio Roma fac parte din grupa E din Liga Europa, alături de Rennes și de campioana României, CFR Cluj. După trei etape, în clasament conduce Celtic, cu 7 puncte, urmată de CFR Cluj, 6 puncte, Lazio Roma, 3 puncte și Rennes, 1 punct.