Le-a dat peste nas OBEZILOR din toată lumea: Povestea CÂINELUI care a SLĂBIT 20 de kilograme într-un SINGUR AN

Obie, un câine în vârstă de cinci ani din rasa dachshund, cântărea în urmă cu un an 35 de kilograme, de trei ori mai mult decât greutatea normală, dar a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme în doar 12 luni, după ce noul său stăpân l-a pus la regim. Mai mult, animalul a avut şi o operaţie de înlăturarea a pielii în exces. Cu toate acestea, există numeroaşi oameni care spun că tânăra care l-a ajutat a făcut acest lucru pentru a se bucura de banii primiţi din donaţii.

11 oct. 2013, 10:21

Câinele a ajuns în atenţia publicului în luna mai a anului 2012, atunci când internauţii au fost uimiţi de greutatea sa. Astfel, Obie era atât de gras încât avea nevoie de un ham astfel încât burta lui să nu atingă pământul. Patrupedul a fost practic hrănit până la moarte de o familie de bătrâni care îl iubeau prea mult, dar care, nu îl scoteau niciodată afară să facă mişcare, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cele mai grase animale din lume. De la reptile la arici GALERIE FOTO

El a fost găsit de Nora Vanatta, o tânără care s-a hotărât să îl salveze. Astfel, ea l-a ţinut la cură de slăbire, oligându-l în acelaşi timp să facă multă mişcare. În prezent, femeia este stăpâna câinelui. Cu toate acestea, după ce a creat o pagină pe internet pentru animal, unde le-a cerut oamenilor să doneze bani pentru Obie, mulţi internauţi au atacat-o verbal, declarând că a recurs la acest gest pentru profit. 

Este foarte drăguţ şi iubitor. Se vede că a fost iubit şi este o plăcere să lucrezi cu ei. Foştii lui stăpâni erau bătrâni şi nu se puteau abţine să nu îi dea de mâncare. Suntem încântaţi că am reuşit să îl ajutăm. Speranţa mea este că el va fi o inspiraţie pentru orice persoană sau animal care încearcă să slăbească„, a declarat tânăra din Oregon.

Citeşte şi Ce s-ar întâmpla dacă animalele sălbatice ar mânca fast food VIDEO

Chiart şi aşa, rezultatul final este inedit. Câinele a slăbit 20 de kilograme şi a trecut printr-o operaţie de înlăturare a pielii în exces. Acum este sănătos şi a renunţat la hamul care îl ajuta să meargă fără să se rănească la burtă.