Le-a stricat petrecerea. Gelu Corduneanu şi un apropiat al lui, ridicaţi de poliţişti direct de la nunta fratelui său

Descinderi la nunta unuia dintre frații Corduneanu, unde participa spuma lumii interlope din România. 

07 iul. 2018, 06:23
Le-a stricat petrecerea. Gelu Corduneanu şi un apropiat al lui, ridicaţi de poliţişti direct de la nunta fratelui său

Doi interlopi, care erau invitați la petrecere, au fost ridicați de oamenii legii, scrie adevarul.ro. Ei fuseseră condamnați în aceeași zi și au fost încarcerați.

Citeşte şi Costel Corduneanu, achitat definitiv într-un dosar instrumentat de DNA

Bogdan Corduneanu s-a însurat cu Andra Bogdan, nunta având loc joi seară, 6 iulie, în restaurantul La Castel din Iaşi. Invitaţi au fost membri ai familiei Corduneanu şi ai lumii interlope din Iaşi, dar şi alţi exponenţi ai mediului infracţional din ţară. Înainte ca invitaţii să ajungă la restaurant, reprezentanţii Poliţiei din Iaşi au organizat mai multe filtre la ieşirea din Iaşi din zona Copou, mai mulţi dintre invitaţi fiind legitimaţi.

Nu au fost aplicate sancţiuni, au precizat reprezentanţii Poliţiei. Oamenii legii i-au ridicat, totuşi, pe Gelu Corduneanu, frate al mirelui, şi pe Tiberiu Cristodorescu, apropiat al lumii interlope, cei doi având emis pe numele lor un mandat de executare a unor pedepse cu închisoare. Coincidenţă, ambii au primit 5 ani şi 11 luni şi 3 ani şi 6 luni de închisoare chiar ieri, fiind condamnaţi definitiv de Curtea de Apel Suceava.