Leacul minune care ne ajută să scăpăm de stările de panică! Lidia Fecioru aruncă bomba: ”Fiţi atenţi la această vitamină!”

În ultimii ani, tot mai multe persoane au început să se confrunte cu stările de panică fără a avea un motiv anume. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul minune ce ne scapă instant de stările de panică.

10 mart. 2024, 16:21
Leacul minune care ne ajută să scăpăm de stările de panică! Lidia Fecioru aruncă bomba: ”Fiţi atenţi la această vitamină!”
Leacul minune care ne ajută să scăpăm de stările de panică!

Leacul minune care ne ajută să scăpăm de stările de panică! Lidia Fecioru a subliniat că în momentul în care ne confruntăm cu stările de panică, fără motiv, trebuie să fim atenți la acidul folic, cunsocut și ca vitamina B9, și asta pentru că el  face legătura între celule, mai ales cele nervoase.

Citește și Cum a aflat Lidia Fecioru în ziua nunții că amanta soțului e gravidă: „O perioadă de depresie”

Leacul minune care ne ajută să scăpăm de stările de panică!

„Atunci când simțim că suntem agitați fără niciun motiv, că avem stare de frică neîntemeiată, o stare de panică, că parcă ne lasă și memoria, ne ia și stomacul şi tot felul de chestii digestive, avem probleme cu o iritație bucală și parcă ne pare că nu mai asimilăm, că tot ce mâncăm nu se lipește, trebuie să fim atenți la acidul folic, vitamina B9. Ea face legătura impulsurilor între celule, mai ales între celulele nervoase”, a spus Lidia Fecioru. Mulți oameni primesc acid folic prin suplimente, mai ales în cazul femeilor însărcinate sau a celor care planifică o sarcină”, a declarat Lidia Fecioru.

Mai mult, bioenergoterapeutul a subliniat că acidul folic este esențial în cazul femeilor însărcinate deoarece ajută la dezvoltarea copilului.

„În sarcină, pentru a se dezvolta copilul, i se de mamei acidul folic. Ca să crească copilul, să se dezvolte, să crească imunitatea, să crească, să se facă globulele roșii. Deci când avem un copil mai slăbuț, parcă ni se pare că nu crește, parcă nu se dezvoltă, şi e bolnăvicios trebuie să atragem atenția la această vitamină B9”, a mai spus Lidia Fecioru.

Băutura pe care ar trebui să o bei în fiecare dimineață

Lidia Fecioru a dezvăluit un obicei care ne va face viața mai ușoară, dar și mai sănătoasă. Bioenergoterapeutul susține că este bine să consumăm colagen, dimineața, atât femeile, cât și bărbații.

Lidia Fecioru spune că această  cură de tratament care se ține o lună și se reia după șase luni, îți va îmbunătăți viața considerabil dacă respecți întocmai indicațiile.

”Și femeile și bărbații au nevoie de colagen! 5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.

Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni.” avertizează bioenergoterapeutul, potrivit Antena3.ro.

Beneficiile colagenului sunt numeroase, ne ajută la creier, îmbunătățește gândirea, dar și la oase, mai ales pentru cei care suferă de osteoporoză: ”Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei. Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”.

Citește și Lidia Fecioru, despre cele 7 categorii de bărbaţi de care să fugi. Bârfitorii şi perfecţioniştii sunt la loc de cinste