LEACUL NATURAL care te vindecă de gută

Guta este o forma complexa de artrita care genereaza foarte mult disconfort si dureri de membre. Este o boala cronica insotita de dureri, inflamatie, prurit si bufeuri, iar in timp duce la fragilizarea articulatiilor.

15 iun. 2016, 18:39
LEACUL NATURAL care te vindecă de gută

Principala cauza a bolii o reprezinta acumularea de acid uric in sange din cauza surplusului de materii reziduale produse de rinichi. Aceste reziduuri se dizolva in sange, unde se cristalizeaza si apoi se depoziteaza in articulatii.

Bolnavii de guta au nevoie de tratament neintrerupt cu antiinflamatoare, ori nimanui nu-i surade ideea de a lua aspirina in fiecare zi pentru tot restul vietii, scrie caplimpede.ro.

Din fericire, insa, guta poate fi tratata si pe cale naturala. Leacul pe care ti-l oferim in continuare contine exclusiv ingrediente naturale sanatoase, usor disponibile si foarte eficiente in vindecarea inflamatiei si a celorlalte simptome de guta.

Ingrediente:

  • 1-2 linguri praf de turmeric
  • 2-3 lingurite praf de ghimbir
  • 1 cana de sirop de cirese pentru tarte
  • Miere – optional
  • 1 ananas

Mod de preparare:

Curata ananasul de coaja si indeparteaza-i cotorul. Cotorul contine multa bromelaina, dar nu il vei folosi pentru acest preparat. Paseaza bine ananasul in robotul de bucatarie, apoi adauga la pulpa si ghimbirul, turmericul si siropul de cirese. Pentru un plus de gust, poti pune si miere. La final, muta amestecul intr-un vas din sticla, inchide-l etans si depoziteaza-l in frigider timp de 10 zile. Dupa aceasta perioada de timp, bea cate putin din remediu in fiecare zi.

Citeşte şi Dormi cu şosete sau fără? Uite ce spune acest lucru despre tine