Leacuri populare ruseşti care te scapă de lichidul la plămâni

Acumularea de lichid in plamani poarta denumirea medicala de "efuziune pleurala" sau "edem pulmonar" si consta intr-o acumulare excesiva de apa in zona cuprinsa intre plamani si piept. Potrivit medicinei alternative rusesti, aceasta boala poate fi vindecata prin mai multe procedee.

22 feb. 2016, 17:46
Leacuri populare ruseşti care te scapă de lichidul la plămâni

Plamanii contin in mod normal o cantitate mica de lichid care acopera mucoasa exterioara a plamanilor si care are rolul de a lubrifia cavitatea toracica pentru a sprijini procesul de respiratie. Efuziunea pleurala determina o acumulare excesiva de lichid intre cavitatea toracica si plamani. Acest lichid poate provoca iritatii sau infectii, scrie secretele.

Efuziunea pleurala poate fi cauzata de probleme cardiace, pneumonie, boli de rinichi, expunerea la substante toxice, abuzul de medicamente, altitudinile inalte, etc. Principalele simptome sunt respiratia ingreunata, senzatia de sufocare si tusea cu sputa spumoasa. Aceasta afectiune necesita ingrijiri medicale imediate.

Potrivit medicinei alternative rusesti, aceasta boala poate fi vindecata prin urmatoarele procedee:

1. Aplica pe piept in dreptul plamanilor un burete inmuiat in apa fierbinte. Si apa sarata poate oferi efecte puternice. Aplica aceste comprese calde de 3-4 ori pe zi.

2. Aplica pe piept impachetari cu frunze de varza proaspete si otet. Inmoaie frunzele de varza in otet si infasoara-le intr-o fasa de lana imbibata in ulei de masline incalzit. Impachetarile calmeaza si durerea.

3. Aplica pe partea dorsala a corpului in zona plamanilor branza proaspata dulce de trei ori pe zi. Inveleste branza cu o fasa si las-o sa actioneze timp de trei ore.

4. Curata 300 grame de ceapa si paseaz-o bine. Intr-un borcan mare, toarna peste ceapa o jumatate de litru de vin alb sec si adauga 100 de grame de miere poliflora. Inchide bine borcanul si lasa preparatul la macerat timp de 8 zile, agitand din cand in cand recipientul. La final, strecoara lichidul si bea cate o lingura de 4 ori pe zi, inainte de masa, cat mai mult timp.

5. Curata si paseaza o ceapa mare. Foloseste un vas pentru a inhala vaporii de ceapa, acoperindu-ti capul cu un prosop. Inchide ochii si inhaleaza vaporii pe gura. Fitoncidele din ceapa au un efect benefic asupra plamanilor bolnavi. Fa cate o inhalatie in fiecare dimineata si seara cat mai multe zile la rand, sau pana la vindecarea completa.

Citeşte şi Un condiment românesc, LEAC MIRACULOS pentru sute de boli