Lecţia karmică pe care trebuie să o înveţi de la zodiile pe care le întâlneşti

Se spune că totul se întâmplă cu un motiv. Şi că oamenii pe care-i întâlnim nu intră în vieţile noastre fără un scop. Când se creează o legătură puternică între tine şi altcineva, înseamnă că aveai nevoie exact de energia pe care acea persoană ţi-a adus-o într-un anumit moment din viaţa ta.

11 nov. 2018, 07:34
Lecţia karmică pe care trebuie să o înveţi de la zodiile pe care le întâlneşti

Descoperă motivul pentru care Universul ţi-a scos în cale un om născut într-o zodie anume, indiferent că ţi-e prieten, coleg sau iubit, şi ce ai de învăţat de la el ca să evoluezi.

Berbec – lecţia naturaleţii 

Deşi intră de multe ori în bucluc pentru că-l ia gura pe dinainte şi nu reuşeşte deloc să fie diplomat, Berbecul de unele lucruri nu poate fi acuzat: de ipocrizie sau falsitate. Este o zodie pe cât de veselă, spontană şi plină de energie, pe atât de sinceră şi deschisă. Nu ştie să-şi ascundă părerile sau sentimentele. Învaţă de la el să spui ce simţi şi să faci ce vrei, fără constrângeri.

Taur – lecţia fidelităţii

Taurii sunt o zodie constantă, liniştită, dependentă, loială nu numai partenerului de viaţă, ci şi planurilor lor. De la un Taur înveţi să nu renunţi. Nici la principiile tale, nici la o relaţie după prima ceartă, nici la jobul de vis la care aproape că nu mai speri, nici la parfumul acela scump la care ţi-a rămas gândul. Ia exemplu şi luptă pentru toate cu încăpăţânare, dar şi cu realism! 

Gemeni – lecţia libertăţii

Dacă eşti prizoniera blazării, a rutinei, a propriilor temeri, a nevoii de siguranţă şi control, Geamănul a venit în viaţa ta ca un exemplu de flexibilitatea şi independenţa. De la el înveţi că nimeni nu-ţi aparţine, că nici tu nu aparţii nimăni şi că schimbarea face parte din viaţă. De la Geamăn prinzi curaj să te desprinzi din zona de confort, să-ţi doreşti mai mult şi mai bine.

Rac – lecţia iertării

Foarte sentimental, Racul iubeşte mult şi suferă pe măsură. Un astfel de suflet sensibil intră în viaţa ta ca să te înveţe despre vulnerabilitate, empatie şi iertare. Vei afla de la el că familia e mai importantă decât profesia, că sentimentele cântăresc mai mult decât raţiunea sau ambiţia şi că, deşi cu toţii greşim, dacă suntem iubiţi cu adevărat, vom primi sau vom oferi o nouă şansă. 

Leu – lecţia curajului

Dacă nu-ţi găseşti rostul şi te complaci într-o situţie care te nemulţumeşte, de la un Leu vei învăţa să lupţi pentru tine, să dai totul ca să obţii ce-ţi doreşti, indiferent că e vorba de un loc într-un autobuz aglomerat sau de locul 1 într-o compeţie dificilă. Universul a trimis un Leu în viaţa ta pentru că ai nevoie de motivaţie şi de încurajări. Învaţă de la el să nu te sperii de orice obstacol.

citeste continuarea aici