Lecţie de viaţă. Cum i-a spus Teo fiicei sale că este adoptată VIDEO

Teo Trandafir este topită după fiica ei, Maia, pe care a adoptat-o încă de când era bebeluş. Fiind persoană publică, Teo nu i-a ascuns fetiţei faptul că nu este mama ei naturală, însă a avut grijă ca micuţa să nu simtă niciun moment acest lucru.

27 mart. 2013, 10:24
Lecţie de viaţă. Cum i-a spus Teo fiicei sale că este adoptată VIDEO

Vedeta TV Teo Trandafir a povestit într-un interviu cum fiica ei, Maia, a întrebat-o ce înseamnă cuvântul adoptat. Răspunsul lui Teo a fost înduioşător.

Maia a venit odată şi m-a întrebat foarte abrupt ce înseamnă adoptat. Şi i-am răspuns, la fel de abrupt: ADORAT! I-am explicat cu atenţie, şi cu grijă, şi cu cât curaj am putut că ea reprezintă lumina din viaţa mea, că este norocul meu, că este mândria mea, ca într-adevăr nu a crescut în burtica mea, ci în inima mea„, a povestit Teo, la CanCan TV.

Teo Trandafir este un exemplu pentru orice femeie. Ea a trecut recent printr-un divorţ, după ce căsnicia cu Constantin Iosef a durat doar câteva luni, dar a învăţat demult lecţia de a te ridica şi a merge mai departe atunci când viaţa te loveşte: „În momentul în care v-a lovit ceva, în momentul în care vi s-a întâmplat ceva, Sus! Sus înapoi pe cal! Sigur că e rău, sigur că te ţii mai greu, sigur că e alta situaţia, îţi asumi şi mergi mai departe cu ce ştii că ţi-a rămas. Facem inventarul: Ptiu! Ce-am avut? Cutare, cutare, cutare. Cu ce am rămas? Cutare, cutare, cutare. Putem să suplinim? Răspunsul meu este DA!„.