LECŢIE DE VIAŢĂ. Milionarul din Bucureşti care îi oferă fiului său doar 15 euro pe lună. „Trebuie să muncească pentru restul!”

Dusan Uhrin le oferă românilor o adevărată lecție de viață. Antrenorul lui Dinamo a câștigat din fotbal milioane de euro, dar îi oferă fiului său doar 15 euro pe lună.

09 oct. 2019, 05:55
LECŢIE DE VIAŢĂ. Milionarul din Bucureşti care îi oferă fiului său doar 15 euro pe lună. „Trebuie să muncească pentru restul!”

Dusan Uhrin este un antrenor bogat, dar fiul său beneficiază doar de 15 euro pe lună.

„La noi nu e ca aici, în România. Trebuie să munceşti ca să-ţi câştigi existenţa”, a declarat antrenorul ceh, care a povestit pentru doardinamo.ro și cum a muncit pe vremea regimului comunist.

„Noi nu avem grijă de copii așa. Băiatul meu lucrează de la 16 ani. Merge și la școală, dar trebuie să muncească. Atunci lucra o dată pe săptămână. Acum are 18 ani și lucrează de două ori pe săptămână. Este la liceu și trebuie să lucreze. Îi dau doar 15 euro pe lună, iar el trebuie să muncească pentru restul. Când eu eram tânăr, tatăl meu nu mi-a dat prea mulți bani, așa că am muncit. Am început când aveam 19 ani pentru că era regimul comunist. Și s-a găsit ceva de făcut și pentru mine. Am făcut curățenie în birouri! Noi nu avem obiceiul de a le da copiilor totul ca aici. Nici să aibă grijă bunicii de copiii tăi”, a spus Dusan Uhrin.

Antrenorul ceh a mai antrenat la Bohemians Praga, Mlada Boleslav, FC Timişoara, CFR Cluj, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga. Ultima echipă antrenată înainte de Dinamo a fost Mlada Boleslav, de care s-a despărţit în februarie 2018.