Lecţii de amor la seminar. Ce îi învaţă un preot pe studenţi despre relaţii şi dorinţe carnale VIDEO

Un preot din Cluj a devenit vedetă pe Internet după ce ţinut un discurs deocheat în faţa unor studenţi de la seminarul teologic, discutând despre relaţii, păcate şi dorinţe carnale.

28 mai 2015, 06:17
Lecţii de amor la seminar. Ce îi învaţă un preot pe studenţi despre relaţii şi dorinţe carnale VIDEO

Duhovnicul i-a invitat pe studenţi să îi adreseze diferite întrebări şi, pentru a păstra discreţia, i-a rugat pe aceştia să scrie întrebările pe nişte bucăţi de hârtie şi să le pună pe toate la un loc, scrie spynews.ro. Preotul pus pe şotii s-a arătat supărat că unii bloggeri neagă existenţa lui Dumnezeu şi că unul dintre ei l-a acuzat, la un moment dat, că încasează bani de la enoriaşi. 

Citeşte şi Jocuri sexuale pe care femeile le iubesc

„Eu nu am mai fost cu Boboteaza de 16 ani. Să-i dea Dumnezeu atâţia bani, câţi am eu”, i-a urat preotul internautului respectiv. Şi, pentru că sexul face parte din viaţa de zi cu zi, duhovnicul le-a explicat fetelor cam cum stă treaba cu relaţiile serioase şi le-a îndrumat să urmărească un singur lucru: să caute fericirea.

Citeşte şi Sexticheta: Şase greşeli pe care ar fi bine să nu le faci în pat

„Dacă mai mult plângeţi decât sărutaţi, ce căutaţi într-o relaţie?”, a întrebat, retoric, omul lui Dumnezeu care avea pe birou un etui asemănător celor pentru trabucuri.