LECŢII DE VIAŢĂ: 12 fraze memorabile pentru cele 12 zodii

Fiecare persoană are câte o menire pe această lume, iar pentru a atinge scopul real în viață este nevoie de multă răbdare și efort supraomenesc de cele mai multe ori. Îți prezentăm 12 lecții de viață rezumate în fraze memorabile pentru cele 12 zodii.

17 feb. 2015, 18:45
LECŢII DE VIAŢĂ: 12 fraze memorabile pentru cele 12 zodii

12 fraze memorabile pentru cele 12 zodii:

BERBEC
Cel care vrea poate, dar cel care perseverează și ajunge. Această frază îi definește foarte bine pe Berbeci, care de multe ori confundă perseverența cu dorința de a merge mai departe.

TAUR
Poate că nu există ziua de mâine, fă-o azi. Taurilor nu le place foarte mult când rămân anumite restanțe în viața lor, dar obișnuiesc să amâne din prea multă suprasolicitare. Nu mai amâna oricât de greu ți s-ar părea. Selectează bine prioritățile și fă ce ai de făcut astăzi.

GEMENI
Orgoliul distruge. Gemenii sunt extrem de orgolioși și trebuie să țină cont de această frază. Mai multă empatie, mai multă fericire, cu alte cuvinte.

RAC
Nu contează luxul și câștigurile financiare dacă nu au cu cine să le împarți. Racul ajunge adesea la această concluzie, mai ales când se simte singur.

LEU
Nu contează ce spune lumea, dacă tu crezi în ceva, nu te opri. Nu că Leii s-ar opri din traseul lor, dar această lege nescrisă a vieții îi poate ajuta să fie mai fericiți.

FECIOARĂ
Dacă un drum e închis, ai mai multe de descoperit. Fecioarele nu se dau deoparte de a la investiga totul. Nu se mulțumesc cu răspunsurile simple și caută mereu stimuli noi, provocări noi.

BALANȚĂ
De fiecare dată când se închide o ușă, se deschid alte două. Balanțele știu asta și nu ar trebui să se plafoneze niciodată atunci când totul pare pierdut în viață.

SCORPION
Dacă se merită, nu contează cât timp investești. Scorpionul își calculează totul și de multe ori îi iese cu minus. Unele lucruri durează mai mult, dar satisfacția este uriașă.

Citeste mai mult in Revista TEO