Legătura dintre Victoraș Micula și Andreea Bostănică. Nimeni nu a bănuit asta până acum: „Merge bine avionul lui?”

Legătura dintre Victoraș Micula și Andreea Bostănică. Este una dintre cele mai populare influencerițe și se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, zeci de mii de fani îi urmăresc activitate și o susțin în toate proiectele sale. Recent, internauții au observat un lucru și nu s-au putut abține de la comentarii.

16 aug. 2023, 10:45
Legătura dintre Victoraș Micula și Andreea Bostănică. Nimeni nu a bănuit asta până acum: „Merge bine avionul lui?”
Legătura dintre Victoraș Micula și Andreea Bostănică

Legătura dintre Victoraș Micula și Andreea Bostănică. Totul a început când tânăra a plecat într-o vacanță pe tărâmul bogaților în Mykonos. În mod surprinzător, mijlocul de transport pe care l-a ales a fost un avion privat, iar fanii au comentat imediat, spunând că ar fi sponsorizată de milionar.

Legătura dintre Victoraș Micula și Andreea Bostănică

Faptul că are o viață prosperă a fost susținut și de ultima vacanță în care a fost, în Mykonos, una dintre cele mai scumpe destinații din Europa. Ceea ce le-a atras atenția fanilor a fost că Andreea Bostănică a mers în luxoasa stațiune cu un avion privat și au ajuns la concluzia că Victoraș Micula este cel care ar susține-o financiar.

Unul dintre urmăritorii Andreei Bostănică a analizat avionul privat în care s-a filmat și a spus că ar fi deținut de milionarul din Bihor. Informația nu a fost confirmată, dar nici negată de niciunul dintre ei.

Merge bine avionul lui Micula?/ Antonio Pican, degeaba te-ai chinuit că tot la Micula a ajuns/ A avut grijă de tine Victor Micula?”, au comentat fanii de pe TikTok.

Citește și: Andreea Bostănică, „regina Tik-Tok” care spunea că nu are nevoie de note mari la BAC ca să-și permită apartamente de lux, s-a mutat la București. „E mai frumos ca la Dubai”

Victoraş Micula a explicat de ce nu bea „băutura săracului”

Victoraş Micula, moștenitorul Frutti Fresh, nu consumă băutura care i-a adus elicopter la scară şi cele mai luxoase ascunzişuri din Europa în faţa instanţelor din România. Întrebat de un internaut de ce nu bea sucurile Frutti Fresh, Victoraș Micula a spus că nu îi plac și că pentru el sunt doar o sursă de venit.

Sprite-ul se ţine la 0 grade Celsius şi când îl deschizi face bucăţi de gheaţă înăuntru”, explică moştenitorul imperiului Frutti Fresh, precizând că niciun dealer nu-şi consumă propriile produse. „Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, dar nu-s prost să le consum”, spune Victoraş Micula.

Potrivit etichetei, băutura carbogazoasă Frutti Fresh Tutti Frutti conține „apă, zahăr, suc de fructe din suc concentrat (conținut de suc de fructe min 4%, în proporții variabile: mere, portocale, lămâie, kiwi, banane, struguri, ananas, piersici, grapefruit, mango), dioxid de carbon, acidifiant acid citric, stabilizatori gumă arabică și gumă esterică, antioxidant acid ascorbic, arome, conservanți benzoat de sodiu și sorbat de potasiu, colorant beta-caroten”.