Legătură strânsă între gânduri, sentimente şi acţiuni. Tu o simţi?

In ultima vreme, multi oameni au observat ca exista o adevarata sincronicitate intre ganduri, sentimente si actiuni. Totul a inceput la finalul calendarului maias, insa a inceput sa creasca in intensitate in ultimii doi ani si jumatate. Se manifesta in evenimente sincronizate, care pentru un ochi neantrenat par simple intamplari fara nicio semnificatie aparte.

03 mai 2017, 20:44
Legătură strânsă între gânduri, sentimente şi acţiuni. Tu o simţi?

Insa chiar si rezonanta Schumann si-a schimbat valorea in ultimii ani. Rezonanta Schumann (RS) este un set de varfuri de spectru in frecventa extrem de redusa a spectrului de camp electromagnetic a Pamantului. De cand au inceput sa se faca aceste masuratori valorile sale erau de 7.83Hz cu mici fluctuatii, insa in ultimii ani, valorile au ajuns si la 36Hz ceea ce inseamna ca ritmul planetei se schimba.

Nu se stie, inca, ce a determinat aceste schimbari, insa ceea ce se stie este ca ele influenteaza oamenii de pe Pamant.

Foarte multe persoane au experimentat sincronicitatea: s-au gandit la alti oameni si au primit mesaje de la ei, s-au gandit la un anume subiect si cineva a inceput sa vorbeasca despre el, sau prieteni apropiati care s-au gandit sa mearga in excursie in acelasi timp si in acelasi loc fara sa fi stabilit ceva intre ei inainte.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro.