LEGĂTURI incredibile între Cristian Cioacă şi judecătoarea care l-a eliberat

Acuzat de crimă, Cristian Cioacă a încercat de mai multe ori să iasă de după gratii. Norocul i-a surâs la Curtea de Apel Piteşti, unde o judecătoare a dispus ca poliţistul să fie pus în libertate. Culmea, judecătoarea care a dat verdictul final a copilărit chiar în acelaşi cartier cu Cioacă.

18 feb. 2014, 06:42
LEGĂTURI incredibile între Cristian Cioacă şi judecătoarea care l-a eliberat

Eliberarea lui Cristian Cioacă a lansat multe supoziţii. Ultima oară când a ajuns în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Piteşti a fost cu noroc pentru Cristian Cioacă. Asta şi pentru că, de curând, a întrat în vigoare noul Cod Penal. Un complet de divergenţă, format din judecătorii Gheorghe Diaconu, Anda Pluteanu şi Minodora Rusu, de la Curtea de Apel, s-a întrunit, pentru a rejudeca cererea de revocare a măsurii arestului preventiv, înaintată de avocata lui Cristian Cioacă. Asta pentru că, doar cu o zi înainte, completul format din doi judecători nu a ajuns la un consens în ce priveşte elibe­rarea inculpatului. Judecătoarea Anda Pluteanu a admis cererea, însă cealaltă a respins-o. Astfel, a fost necesară întrunirea completului de divergenţă, care să analizeze solicitarea.

Citeşte şi CRISTIAN CIOACĂ a fost eliberat. Cum ar fi ucis-o pe Elodia. Detalii ÎNFIORĂTOARE din rechizitoriu

Pe Cioacă şi magistratul care a votat pentru eliberarea poliţistului auzat de crimă nu îi leagă doar dosarul aflat pe rolul instanţei argeşene. Apropiaţi ai poliţistului au spus că acesta a copilărit în acelaşi cartier cu magistrata care i-a dat prima şansă spre libertate. Părinţii Andei Pluteanu locuiesc la parterul unui blocul situat la o distanţă foarte mică de cel în care s-a născut şi a crescut Cristian Cioacă. Acolo, părinţii judecătoarei au şi o mică afacere, o farmacie, scrie spynews.ro.

Se cunosc de când erau mici. Sunt prieteni. E normal. Locuiesc la câteva blocuri distanţă. Se jucau cu toţii când ieşeau afară„, a spus un apropiat al poliţistului.

Citeşte şi DOCUMENT-BOMBĂ care ar putea schimba soarta lui Cioacă: În apartamentul poliţistului nu a fost comis un OMOR