Legea de aprobare a Memorandumului de înţelegere cu Rompetrol, neconstituţională

Publicat: Joi, 21 Noiembrie 2013 17:58 // Actualizat: Joi, 21 Noiembrie 2013 18:43 // Sursa: romaniatv.net

Legea de aprobare a Memorandumului de înţelegere între statul român şi Rompetrol, în legătură cu care preşedintele Traian Băsescu a formulat o sesizare la Curtea Constituţională, a fost declarată, joi, neconstituţională.

Foto: rtv.net

CC a admis astfel sesizarea făcută de şeful statului.

Sesizarea trebuia discutată de judecătorii Curţii Constituţionale în 13 noiembrie, însă atunci s-a decis amânarea dezbaterilor pentru 21 noiembrie.

Preşedintele Traian Băsescu a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu legea de aprobare a Memorandumului de înţelegere încheiat între statul român şi The Rompetrol Group N.V.

Recent, senatorii au respins cererea de reexaminare prin care preşedintele Traian Băsescu solicita, în iulie 2013, respingerea legii de aprobare a Memorandumului de înţelegere între statul român şi Rompetrol, semnat la Bucureşti la 15 februarie 2013.

VEZI ŞI Băsescu: Înţelegerea pentru Rompetrol are obligaţii pentru noi, dar nu şi sancţiuni pentru kazakhi. E incorect

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 nov 20:40
...>Traian Băsescu a formulat o sesizare la Curtea Constituţională, a fost declarată, joi, neconstituţională. CCR a admis astfel sesizarea făcută de şeful statului. Sesizarea trebuia discutată de judecătorii Curţii Constituţionale în 13 noiembrie, însă...
1
EUR
4.8286
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H