Legenda lui BIGFOOT continuă: Un vânător l-a omorât, dar AUTORITĂŢILE au MUŞAMALIZAT cazul FOTO

Un bărbat din America a adus în atenţia jurnaliştilor un nou caz de apariţie a legendarului Bigfoot, monstrul care cutreieră pădurile din America. Cu toate acestea, vânătorul care declară că l-a omorât, aruncă vina asupra poliţiei că a muşamalizat cazul, cadavrul bestiei fiind ridicat cu ajutorul unui elicpoter de către autorităţi.

03 iun. 2013, 14:15

Un vânător de curcani sălbatici dintr-o comună din Pennsylvania a sunat la numărul de urgenţă 911 declarând că are dovezi conform cărora Bigfoot există şi el l-a omorât, potrivit Mirror.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ care atestă că BIGFOOT există. Vezi ce au găsit doi tineri într-o pădure FOTO

În urma scandalului iscat, sute de persoane pasionate de această creatură acuză autorităţile că au muşamalizat cazul, acoperind dovezile, după ce mai multe elicoptere militare au fost văzute survolând zona respectivă după ce bărbatul a sunat la poliţie să declare descoperirea făcută. Mai mult, urmele lăsate de animalul de peste trei metri înălţime au fost considerate urme de urs şi nu au fost luate în considerare, cu toate că ele au fost găsite într-o râpă pe care un urs nu ar fi putut să o coboare în doar două picioare.

Autorităţile clar ştiu ceva, dar ne ţin pe toţi în întuneric. Trebuie să luam în serios toate apariţiile lui, iar aceasta nu este diferită. Din păcate, până când vom găsi un cadavru, întrebarea dacă Bigfoot există sau nu, rămâne un mister„, a declarat Thomas Rogers, unul dintre cei mai înfocaţi căutători ai ciudatei creaturi.

Citeşte şi Este oare Bigfoot? O creatură misterioasă, filmată într-o pădure din SUA VIDEO

Un alt bărbat care monitoriza apelurile de urgenţă primite de poliţie în momentele în care vânătorul a sunat a declarat că autorităţile ştiau de existenţa unui cadavru neindentificat în zona respectivă. Mai mult, el spune că un elicopter al armatei americane a survolat zona, aterizând în locul în care vânătorul a împuşcat bestia.

Cu toate acestea, existenţa lui Bigfoot nu a fost nici de această dată confirmată, dar a reuşit să creeze o nouă teorie a conspiraţiei, existând mai multe acuzaţii potrivit cărora armata a muşamalizat cazul.

Citeşte şi Noi dovezi despre Yeti: ce au descoperit savanţii ruşi