LEGENDĂ URBANĂ sau ÎNTÂMPLARE ADEVĂRATĂ? Ce COMOARĂ a găsit un bărbat în HAMBARUL PĂRĂSIT pe care l-a cumpărat

O ştire inedită a uimit internetul şi fiecare în parte se întreabă dacă este adevărată sau nu. Astfel, mai jos se află povestea unui american care se spune că ar fi cumpărat o fermă în Portugalia, însă în hambarul ei, ferecat cu un lacăt uriaş, a făcut o descoperire care i-a schimbat viaţa.

31 iul. 2014, 15:28

Cotidianul Mirror scrie că americanul din New York s-a decis să cumpere o fermă care de peste 15 ani stătea în paragină într-o localitate retrasă din Portugalia. După ce a primit proprietatea, el a început să o inspecteze, descoperind în spatele casei un hambar uriaş, dar închis cu un lacăt.

Citeşte şi Un ZID s-a prăbuşit peste un grup de studenţi: Trei tineri au MURIT şi patru sunt răniţi

După ce l-a spart, el a făcut o descoperire care i-a schimbat viaţa, găsind nu mai puţin de 180 de maşini de epocă cu o valoare de câteva milioane de dolari. Pe internet circulă numeroase fotografii cu colecţia, însă multe persoane spun că imaginile ar aparţine unui colecţionar de maşini şi că povestea cu descoperirea din hambar ar fi falsă.

Citeşte şi O staţiune turistică din Portugalia a fost acoperită de SPUMA MĂRII VIDEO

Cu toate acestea, astfel de situaţii, unice în viaţă, reuşesc să facă pe oricine să viseze că într-o zi vor fi loviţi de acelaşi noroc şi se vor îmbogăţi peste noapte.