Legendarul BIGFOOT a călcat în curtea unei americance. Comunitatea e îngrozită

O americancă din Ohio a găsit în curtea casei, îngropată un centimetru şi jumătate în noroi, urma unei tălpi uriaşe, lată de 20 de centimetri, care nu este de om, dar se termină cu degete şi nu cu gheare.

19 sept. 2013, 15:49

O familie din comitatul american Ashtabula, din statul Ohio, este speriată de câteva de zile de o urmă nefirească găsită în curtea casei. Este vorba de amprenta unui picior uriaş, iar ea este atât de mare încât se presupune că  ar aparţine legendarei creaturi Bigfoot.

Este mult mai mare decât orice altă urmă am văzut vreodată eu sau soţul meu„, a declarat pentru NewsNet5 proprietara casei, Wendy, care nu şi-a dat şi numele de familie, pentru a-i ţine departe de zona respectivă pe curioşi. Ceea ce surprionde în principal este forma acestei tălpi, fiindcă dacă lungimea este întrucâtva comparabilă cu cea a unui bărbat solid, lăţimea este de nu mai puţin de 19 centimetri.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ care atestă că BIGFOOT există. Vezi ce au găsit doi tineri într-o pădure FOTO

Wendy a descoperit urma în timp ce făcea curăţenie în curte pe data de 11 august. „Era îngropată în noroi, cam un centimentru şi jumătate. I-am făcut o fotografie, pentru a i-o arăta socrului meu, care este vânător, iar el mi-a spus că n-are cum să fie urmă de om„, a  adăugat ea.

De asemenea, vânătorii au căzut de acord că nu este nici urs şi, ce este mai ciudat este că talpa are degete şi nu gheare, astfel că este exclus întrucâtva să fie vorba despre un animal sălbatic.

Citeşte şi Legenda lui BIGFOOT continuă: Un vânător l-a omorât, dar AUTORITĂŢILE au MUŞAMALIZAT cazul FOTO

Potrivit Organizaţiei de Cercetare a apariţiilor Bigfoot, care are ramificaţii pe între teritoriul SUA, Ohio este pe locul 4 într-un top al statelor cu cele mai frecvente apariţii ale Bigfoot. Atât în Ohio, cât şi în Illinois au fost raportate câte 242 de apariţii. Statul cu cele mai multe apariţii raportate este Washington, cu 568. Pe locul al doilea este California, cu 428, iar Florida este pe trei, cu 258.

Pe de altă parte, Wendy spune că în ultimii cinci ani ea a avut parte de o serie de senzaţii neobişnuite în jurul casei sale, de la sunete ciudate la figuri întunecate. De asemenea, aude un mârâit care vine parcă de nicăieri şi în preajma asfinţitului parcă distinge silueta neagră a unui om foarte mare. Dealtfel, Wendy îşi i ao serie de măsuri de precauţie înainte de a ieşi seara din casă, plimbându-se cu o mulţime de lumini după ea.

Citeşte şi O creatură misterioasă, filmată în pădurile din Canada VIDEO