Legiștii au stabilit cum a murit Adrian Kreiner. Hoții au urmărit familia milionarului dintr-o casă părăsită timp de câteva zile

Legiștii au finalizat necropsi în cazul morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner și au stabilit că acesta a murit prin asfixiere. Milionarul sibian va fi înmormântat vineri, iar polițiștii încă îi caută pe cei trei hoți care au intrat în casa lui și l-au torturat până l-au omorât.

09 nov. 2023, 14:58
Legiștii au stabilit cum a murit Adrian Kreiner. Hoții au urmărit familia milionarului dintr-o casă părăsită timp de câteva zile

Apar informaţii noi din ancheta omului de afaceri din Sibiu care a murit după ce a fost torturat de trei hoţi. Agresorii şi-ar fi supravegheat victima dintr-o casă nelocuită aflată în apropiere timp de câteva zile. De acolo ar fi studiat obiceiurile familiei lui Adrian Kreiner. Aşa au ştiut cum să taie curentul pentru a dezactiva sistemul de securitate al vilei.

Suspecții ar fi intrat în locuința milionarului prin garaj, după ce au traversat strada pe jos din casa nelocuită, au declarat anchetatorii după analiza imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă.

După ce l-au bătut și torturat pe omul de afaceri Adrian Kreiner, hoții au urcat la etaj, unde se aflau fiica bărbatului și iubita acestuia. Au intrat în camera tinerei, pe care au găsit-o ascunsă în dressing. Sub amenințarea pistolului, au obligat-o să îi dea obiecte de valoare.

Într-o altă cameră se afla partenera sa, care se ascunsese la rândul său într-un șifonier. După ce au luat ceasurile în valoare de 200.000 de euro, hoții au plecat, iar femeile au sunat la 112 să ceară ajutor.

Citește și: Dezvăluiri șoc din ancheta milionarului ucis în vila din Sibiu. Se conturează ipoteza unui asasinat la comandă

 

Cum a murit Adrian Kreiner. Ce arată necropsia

Filmul crimei omului de afaceri

Adrian Kreiner pare desprins din filmele de acțiune. Trei hoți care și-au acoperit fața cu cagule și au intrat în vila acestuia din Sibiu. L-au atacat pe omul de afaceri, l-au bătut și torturat timp de 40 de minute. La final au furat două ceasuri de lux.

Afaceristul Adrian Kreiner a ajuns la spital în comă și în ciuda eforturilor medicilor a murit