LEGUMA minune care topeşte grăsimea acumulată de Crăciun instant! Îţi face o imunitate de fier şi ţine gripa la distanţă

Mihaela Bilic a oferit o serie de sfaturi pentru cei care își doresc să aibă un stil de viața mai sănătos. Ce legumă topește grăsimea rapid.

26 dec. 2021, 13:44
LEGUMA minune care topeşte grăsimea acumulată de Crăciun instant! Îţi face o imunitate de fier şi ţine gripa la distanţă

Leguma minune care topeşte grăsimea, potrivit nutriționistului Mihaela Bilic. Pentru cei care își doresc să aibă un stil de viață mai sănătos, sau pur și simplu să scape de câteva kilograme în plus, o dietă bogată în legume este alternativa ideală. Nutriționistul Mihaela Bilic  este de părere că vânăta este una dintre cele mai sănătoase legume și ne poate ajuta să scăpăm de grăsimea în exces, acumulată în lunile de iarnă.

Alimentul minune care ține doctorul departe și îți dă o energie de invidiat. Reduce riscul de infarct și accident cerebral

Potrivit nutriționistului Mihaela Bilic, dincolo de proprietățile ei nutritive (apă, fibre, minerale și vitamine din grupul B), vânăta absoarbe grăsimea ca un burete. De asemenea trebuie să ținem minte că vinetele nu pot fi consumate crude. Gătirea lor are de a le schimba consistența și de a neutraliza solanina, o substanță toxică ce poate da indigestie.

”Un lucru trebuie subliniat: 100 g vinete au sub 30 cal, iar o lingură de ulei 100 cal (indiferent de ulei). Deci cum facem să nu transformăm o banală salată de vinete într-o maioneză? Pentru că asta devine atunci când încorporăm în ea jumătate de sticlă de ulei

– în loc de ulei, frecați vinetele coapte cu 2 lingurițe de pastă de susan (tahina)- au mai puține calorii decât 2 linguri de ulei și avantajul că albesc vinetele, le elimină iuțeala, le leagă și le sporesc

– în cazul vinetelor gătite, opărițile în prealabil 2 min în apă cu sare  și apoi puneți-le la scurs pe un șervețel- nu vor mai absorbi ulei; același efect poate fi obținut și punând sare pe feliile de vânătă, așteptați 15-20 min și ulterior le puteți găti.

– folosiți un spray pentru ulei cu care să pulverizați doar un strop de grăsime; preferați gătitul la cuptor, în felul ăsta nu riscați ca preparatul să se ardă

– puneți sos de roșii sau bulion în orice mâncare, e mai gustos și mai dietetic decât uleiul

– sterilizați borcanele de zacuscă prin fierbere la abur sau în cuptorul fierbinte, în felul asta se pot păstra în siguranță chiar dacă ați redus cantitatea de ulei din rețetă la jumătate plus că va fi mai ușor de digerat fară atâta prăjeală.

LEGUMA minune recomandată de Bill Gates împotriva gripei

Leguma-minune recomandată de Bill Gates, care e un adevarat elixir pentru sănătate. Ține gripa la distanță și are numeroase beneficii pentru organismul uman!

Cassava a intrat în atenția opiniei publice după ce Bill Gates s-a implicat activ în cercetarea și promovarea consumului acestei legume. Potrivit cercetătorilor, acest aliment ar eradica foamea chiar și din cele mai sărace țări ale lumii. Pe o perioadă lungă de timp, leguma ar ascunde secretul salvării umane.

Puțini știu că leguma Cassava este o folosita și ca un remediu pe baza de plante. Rădăcina plantei este, de asemenea, utilizată pentru a face tapioca, un amidon găsit în budinci și alte alimente.

Cel mai răspândit produs care conţine cassava şi este consumat în Occident este budinca de tapioca.

Totodată în medicina alternativă, cassava este utilizată pentru o varietate de condiții. Împreună cu creșterea fertilității, mențiunile de sănătate pentru cassava includ prevenirea cancerului și tratamentul următoarelor condiții: artrită, conjunctivită, diaree, gripă, dureri de cap.

În medicină populară, rădăcinile maniocului sunt aplicate direct pe piele (adesea sub formă de lambriu) pentru a promova vindecarea rănilor.

De altfel, amidonul rădăcină de cassava este uneori folosit că ingredient în suplimentele de vitamina C.

În prezent, cel mai mare promotor al consumului de cassava este Bill Gates care, prin fundaţia sa şi a soţiei sale – Melinda, finanţează cercetările privind această legumă-minune.