Leo de la Strehaia a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL. Diagnostic TERIBIL pus de MEDICI

Leo de la Strehaia trece prin momente cumplite. "Prințul Țiganilor" a ajuns de urgență la spital, loc în care medicii s-au străduit din răsputeri să îi salveze viața.

08 mart. 2019, 18:03
Leo de la Strehaia a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL. Diagnostic TERIBIL pus de MEDICI

Leo de la Strehaia a fost preluat de medici, pus în perfuzii, fiindu-i aplicate toate metodele medicale cunoscute pentru a-l salva.

„M-am enervat foarte tare… Am început să mă simt rău, air apoi… nu îmi amintesc prea multe. Am simțit o durere ascuțită în piept, cred că mi s-a făcut rău și m-am trezit la spital, în perfuzii”, a spus Leo de la Strehaia.

„Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Dana Criminala, MĂRTURISIRI INTIME. Declaraţii-şoc despre despărţirea de Leo de la Strehaia

Medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult: „Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi… Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicvațiile, dar mi-e mi0e greu să renunț la toate astea”.