Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral. „Poate să moară oricând”

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral și a ajuns de urgență în mâinile medicilor, care au făcut eforturi supraomenești ca să îl salveze. Soția lui, Dana Criminala, dar și rudele lor sunt în stare de șoc după această problemă medicală apărută. Un apropiat al familiei a făcut declarații cutremurătoare. Pe lângă problemele de sănătate, bărbatul s-a confruntat și cu acuzații grave și a dat explicații în fața autorităților.

16 aug. 2019, 06:08
Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral. „Poate să moară oricând”

Leo de la Strehaia a păcălit moartea după ce a făcut un accident vascular cerebral în urmă cu câteva zile, anunţă România TV. El a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.”Leo de la Strehaia este în stare gravă, încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând. A făcut un AVC (n.r.: accident vascular cerebral), a fost internat la Floreasca, iar medicii de acolo au făcut o minune și l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales că are un istoric medical de speriat.

Citeşte şi Leo de la Strehaia a fost arestat preventiv

Leo a fost externat, e acasă, dar nu vorbește. Mai scoate sunete, când vrea ceva, dar, din păcate, recuperarea lui merge foarte greu. Noi, toți din jurul lui, ne rugăm să se facă bine”, a declarat un apropiat de-al familiei.


loading...