Leo de la Strehaia, căutat de poliţie şi de DNA, în timp ce apare la tv. Cum a scăpat până acum de închisoare

Sutele de mii de euro tocate de Leo de la Strehaia pentru poftele sexuale sunt un mizilic pe lângă banii obţinuţi din ilegalităţi. Potrivit România TV, el a prejudiciat statul cu peste 3 milioane de euro iar sentinţa primită, de 4 ani de închisoare, a fentat-o cu ajutorul judecătorilor corupţi. Mai mult, deşi apare seară de seară la televizor, Leo refuză să se prezinte în faţă anchetatorilor într-un alt dosar şi are toate şansele să fie adus în faţa procurorilor cu mandat.

19 oct. 2015, 08:19
Leo de la Strehaia, căutat de poliţie şi de DNA, în timp ce apare la tv. Cum a scăpat până acum de închisoare

Leo de la Strehaia a făcut o bună parte din avere printr-o afacere care i-a adus acuzaţii de fals, uz de fals, înşelăciune, delapidare şi evaziune fiscală.

Prinţul Ţiganilor a cumpărat combustibil neaccizat pe care l-a vândut, ulterior, drept motorină sau benzină premium. Deşi mulţi dintre membrii reţelei au ajuns în spatele gratiilor, Leo a reuşit să fenteze sentinţa de 4 ani de închisoare. Potrivit România TV, el a cerut mutarea procesului de la un tribunal la altul, ajungând astfel la cel mai îngăduitor judecător din Craiova.

Vezi şi Loredana Chivu s-a retras cu Leo de la Strehaia în dormitor. „Trebuie doar să îmi dai cash-ul….” FOTO

Ca să nu-l sărăcească autorităţile, Leo şi-a pus la adăpost averea, înstrăinându-şi bunurile pe numele membrilor familiei de la Strehaia.

Viata amoroasă a lui Leo de la Strehaia a ajuns în atenţia poliţiei si a DNA-ului din Piteşti cu mult timp înainte să capete nuanţe de telenovelă fără sfârşit. Acum trei ani, el a depus plângeri împotriva Renatei şi a mamei acesteia, Dana Criminala, acuzându-le de înşelăciune şi proxenetism.

Citeşte şi Renata, umilită în Bulgaria de un român. Iubita lui Leo de la Strehaia a fost atacată pe faleză

Conform surselor cancan.ro, poliţiştii l-au tot citat pe Leo pentru audieri, însă acesta refuză să se prezinte sau să retragă plângerea. Acum riscă să fie ridicat cu mandat chiar de pe platoul de filmare, unde îşi joacă rolul, aproape seară de seară, cu cele două reclamate.