Leo de la Strehaia, GEST DISPERAT ca să scape de ÎNCHISOARE. Asta este ULTIMA ŞANSĂ

Leo de la Strehaia a recurs la un gest disperat, ca o ultimă încercare de a rămâne în libertate într-un dosar din care pare să nu maibă scăpare.

28 iun. 2018, 14:06
Leo de la Strehaia, GEST DISPERAT ca să scape de ÎNCHISOARE. Asta este ULTIMA ŞANSĂ

Leo de la Strehaia, pe numele real Ion Stelică Mihai, i-a implorat pe procurorii care îl cercetează pentru o escrocherie de zeci de mii de euro să nu trimită încă dosarul în judecată, întrucât este la un pas de a se înţelege cu victima.

Leo de la Strehaia, reţinut pentru înşelăciune după ce a încercat să vândă un obiect spunând că e din aur

„Avocatul inculpatului susţine că va depune la dosar un acord de mediere. Dacă partea vătămată îşi va retrage plângerea, vom fi nevoiţi să închidem cazul. Noi sperăm să-i trimitem în judecată pe autori, însă totul depinde acum de victimă”, au declarat procurorii pentru SpyNews.

Leo este acuzat, alături de fiul cel mare, Gheorghe Alin Mihai, că a pus la cale o escrocherie de zile mari, procurorii solicitând recent arestarea preventivă a celor doi suspecţi. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia nu au reuşit să obţină arestarea inculpaţilor, ci doar punerea lor sub control judiciar, plus o serie de interdicţii.