Leo de la Strehaia, prieten la cataramă cu familia pistolarului din cartierul Militari

Leo de la Strehaia este prieten la cataramă cu familia pistolarului din cartierul Militari. Prinţul ţiganilor este foarte apropiat de familia Chiriţă. Mai mult, mama atacatorului l-a ajutat pe Leo de la Strehaia în scandalul pe care l-a avut cu fosta lui iubită, dansatoarea exotică Jasmin. Între timp, atacatorul din Militari, surorile şi tatăl lor au fost arestaţi preventiv.

26 nov. 2013, 10:19
Leo de la Strehaia, prieten la cataramă cu familia pistolarului din cartierul Militari

Familia Chiriţă, ai cărei membri au fost încătuşaţi pentru scandalul sângeros din cartierul Militari, este foarte apropiată de Leo de la Strehaia, potrivit spynews.ro. Mama lui Mihai Chiriţă, alias Mario, autorul scandalului cu împuşcături din cartierul Militari este o cunoscută vrăjtoare, „Elena din Militari”.

Aşa-zisa vindecătoare l-a ajutat în nenumărate rânduri pe Leo de la Strehaia, mai ales în scandalul cu fosta lui iubită, dansatoarea Jasmin. În urmă cu doi ani, ea a declarat că Jasmine ar fi apelat la serviciile ei pentru a-i face rău lui Leo de la Strehaia. Dar de fapt vrăjitoarea a fost pusă de Leo de la Strehaia să afirme acest lucru, întrucât Jasmine nu a apelat la ea.

În ceea ce priveşte familia Chiriţă, atacatorul, surorile şi tatăl lor au fost arestaţi preventiv.

Citeşte şi Explicaţie HALUCINANTĂ a pistolarului din Militari, după incidentul armat