Leo de la Strehaia vrea protecţie de la minister după ce a fost bătut. Iată cine a comandat execuţia sa VIDEO

Leo de la Strehaia a ajuns la Ministerul de Interne să ceară protecţie după ce a fost bătut. Prinţul ţiganilor ‎se teme pentru viaţa lui şi a mamei sale şi spune că a primit ameninţări cu moartea. Mai mult, Leo de la Strehaia a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV cine sunt persoanele care i-au comandat execuţia.

07 aug. 2017, 19:23
Leo de la Strehaia vrea protecţie de la minister după ce a fost bătut. Iată cine a comandat execuţia sa VIDEO

Prinţul ţiganilor a venit luni dimineaţă în faţa Ministerului de Interne pentru a-şi rezolva situaţia.

Cred că acest incident al meu este la un nivel foarte mare şi cred că doamna ministru de Interne trebuie să ştie despre ce este vorba. Pentru că este un clan care fraudează statul cu sute de milioane de euro şi nu bagă nimeni în seamă. Uitaţi, acum o săptămână am primit un briceag în cap şi lovituri peste tot corpul. Au existat ameninţări seara trecută, s-au dus peste mama acasă la Strehaia, ea s-a speriat şi a intrat în casă, ei au intrat în curte, a venit poliţia„, a spus Leo.

Leo de la Strehaia a prezentat în exclusivitate pentru România TV dovezi că viaţa îi este pusă în pericol.

Eu am făcut un denunţ la DNA şi de atunci mi-au zis că dacă fac denunţuri împotriva lor mă vor omorî. Toată lumea mă întreabă de ce nu-i bag la puşcărie. Pentru că legile aşa sunt, mai au şi ei nişte pile şi din cauza asta nu i-a arestat poliţia până acum„, a spus acesta.

Citeşte şi Leo de la Strehaia, bătut măr de mai mulţi atacatori