Leo Iorga, continuă lupta împotriva cancerului. Iată metodă la care apelează pentru a învinge boala care îl macină de ani de zile

Leo Iorga, fost component al trupei Compact, continuă lupta cu cancerul. Artistul a postat pe contul de socializare două imagini în care apare în ipostaze cum nu a mai fost văzut până acum. Leo Iorga a descoperit că are cancer în anul 2011.

30 aug. 2017, 17:37
Leo Iorga, continuă lupta împotriva cancerului. Iată metodă la care apelează pentru a învinge boala care îl macină de ani de zile

Leo Iorga continuă recuperarea în lupta cu cancerul. Artistul le-a împărtășit prietenilor virtuali că va face prima lui baie în …ceai de plante.

„Prima mea baie în… ceai de plante! Apoi, primele exerciții în apă de mare care se află în afara mării!”, a scris artistul pe contul de socializare.

Leo Iorga are 51 ani şi a devenit un exemplu de curaj în lupta cu boala pe care a descoperit-o în anul 2011, când a fost diagnosticat cu cancer. Atunci, el s-a operat la plâmâni, iar mai apoi pe creier, unde i s-a descoperit o tumoră. Ultima operație chirurgicală, noninvazivă, a suportat-o anul trecut.

Leo Iorga merge în continuare la concerte împreună cu trupa sa, Pact, ori alături de Vlady Cnejevici și Teo Boar.

Citeşte şi Leo Iorga, acuzaţii grave la adresa liderului trupei Compact! „Din cauza lui am probleme de sănătate”

 

loading...