Leo Iorga, de la Compact, momente cumplite: a avut cancer la plămâni şi două metastaze la cap

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, actualmente liderul formatiei Pact, a trecut prin momente cumplite in ultimii ani. A fost diagnosticat cu cancer la plamani si a avut chiar doua metastaze la cap. Totul, in urma unui control banal.

01 mai 2014, 07:18
Leo Iorga, de la Compact, momente cumplite: a avut cancer la plămâni şi două metastaze la cap

Leo Iorga urmat imediat un tratament indelungat, costisitor si dureros care, din fericire, a dat rezultate, insa au avut si efecte adverse: schiopateaza, ii amortesc mainile si are cicatrici.

Leo Iorga, din spital, direct pe scenă

A adoptat si un stil de viata sanatos, renuntand la alcool si tutun. Artistul este insa constient ca nu se poate culca „pe o ureche” si ca boala ar putea recidiva.

„La un moment dat, au existat doua metastaze la cap, dar le-am tratat. S-a intervenit cu laser, am facut citostatice si acum se mai vad doar niste cicatrice care vor disparea in timp. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca ceea ce am avut eu nu se vindeca niciodata. Cine spune ca a scapat definitiv de cancer, nu stie ce vorbeste. Eu ma tin sub observatie si oricand apare ceva, tratez imediat, asa cum spun medicii. De la aceste tratamente, apar si reactii normale. Imi amortesc mainile, mai schiopatez, lucruri care se intampla oricui in situatia mea. Nu e inca de coroana la cimitir”, a povestit artistul pentru Cancan.ro .