Leo Iorga, pe scenă, direct de la spital: a rezistat doar o melodie. Cum l-a transformat boala FOTO

Leo Iorga (54 de ani) a cântat în fața a 25.000 de oameni, în cadrul Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor '80 și '90. Evenimentul se desfășoară la Timișoara, în perioada 31 mai-2 iunie, pe Stadionul "Dan Păltinișanu".

02 iun. 2019, 14:15
Leo Iorga, pe scenă, direct de la spital: a rezistat doar o melodie. Cum l-a transformat boala FOTO

Leo Iorga a interpretat șlagărul „Trenul pierdut”, lansat în 1991. Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis să cânte decât această piesă, Leo Iorga rezistând eroic, în picioare, deși avea piciorul imobilizat în orteză. Și-a făcut intrarea în scenă cu ajutorul cârjelor, însă apoi a renunțat la ele. Artistul le-a spus miilor de fani că a venit în fața lor direct de la spital, scrie Click!.

Leo Iorga, prima imagine după ce s-a tratat de CANCER în Germania. Care este starea artistului FOTO

Diagnosticat cu cancer la plămâni, în urmă cu nouă ani, Leo Iorga a trecut constant prin tratamente de tot felul, cele mai recente având loc în aprilie, în Germania, unde timp de două luni a beneficiat de un tratament revoluționar.

Transformarea fizică a îndrăgitului artist nu poate fi trecută cu vederea. Pare din ce în ce mai slăbit, dar ambiția și optimismul nu l-au părăsit.


loading...