Leo Iorga pleaca în Turcia la tratament. Află detalii despre starea lui de sănătate

Leo Iorga lupta sa traiasca. Dupa ce la inceputul anului a fost in Cuba sa faca un vaccin care distruge celulele canceroase, acum, el se pregateste sa plece in Turcia.

25 oct. 2017, 12:31
Leo Iorga pleaca în Turcia la tratament. Află detalii despre starea lui de sănătate

Leo Iorga se lupta de mai bine de 6 ani cu cancerul, scrie stirilekanald.ro. Artistul a fost operat de mai multe ori si se lupta sa traiasca. Face tratamente peste tratamente dureroase si aproape insuportabile in speranta ca se vindeca.

Citeşte şi Leo Iorga, acuzaţii grave la adresa liderului trupei Compact! „Din cauza lui am probleme de sănătate”

A facut radioterapie, chimioterapie şi merge săptămânal la medic pentru tratament. La inceputul anului, cantaretul a fost plecat la o clinică din Cuba ca sa se trateze de cancer. Acolo a facut mai multe investigatii, dar si un vaccin despre care se spune că distruge celulele canceroase.

Leo ia in continuare tratamentul, vaccinul si-l comanda din Cuba lunar, insa vrea, se pare, sa mai faca si alte investigatii la o alta clinica renumita din Turcia.

Citeşte şi Campanie de strângere de fonduri pentru tratamentul lui Leo Iorga

„Leo Iorga vrea sa plece in Turcia, a gasit o clinica buna, specializata pe problema lui si vrea sa incerce si acolo. Medicii din tara i-au recomandat sa mai schimbe tratamentul, el a facut niste analize, investigatii si vrea mai multe pareri. Acum se consulta cu doctorii si apropiatii pentru plecarea in Turcia”, sustin surse din anturajul lui.

Cei care vor sa-l ajute pe artist o pot face donand in conturile deschise la BCR Berceni, pe numele lui Leonard Iorga:

RO48 RNCB 0318 0006 7289 0001, cont RON

RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001, cont EURO

Pentru detalii suplimentare, Paula Iorga, sotia artistului, poate fi contactata la numarul de telefon: 0730.423.918.