Leonard Doroftei A DEMISIONAT de la şefia FR BOX

Leonard Doroftei a anunţat că a decis să plece din fruntea boxului românesc deoarece nu mai vrea ceartă sau polemici.

13 nov. 2015, 13:21
Leonard Doroftei A DEMISIONAT de la şefia FR BOX

Leonard Doroftei a luat aceasta decizie drastica dupa ce a intrat in conflict cu o parte a oamenilor din box, care i/au cerut demisia.

„Am petrecut la conducerea Federatiei Romane de Box trei ani lungi, cu bune si rele. Au fost destule greutati, dar am trait si multe momente placute, cand sportivii nostri au revenit la marile competitii internationale, ba mai mult, s-au intors de acolo cu rezultate deosebite. A venit momentul sa pun punct, din punctul meu de vedere.

Demisionez. Nu mai doresc cearta si polemici. Federatia Romana de Box are nevoie si de liniste, sau mai ales de asta, pentru a depasi mai usor problemele cu care se confrunta acum. Am constiinta impacata ca am incercat totul pentru a iesi din acest impas, impreuna cu colegii mei din Biroul Federal. Din pacate ne-am miscat greu si sunt constient ca boxul trebuie sa mearga inainte. Pun binele boxului inaintea mea, asa ca demisionez acum. Cine stie, poate peste ani voi reveni la conducerea Federatiei, mult mai pregatit si cu mai multe solutii care sa ajute boxul romanesc sa revina acolo unde ii este locul: in elita.

Va multumesc pentru sansa pe care am avut-o de a va cunoaste si a fi mai aproape de oamenii din boxul nostru. Sunt Leonard Doroftei si voi ramane tot timpul alaturi de voi”, se arata in mesajul transmis de Leonard Doroftei.