Leonard Doroftei, declaraţie SURPRIZĂ după KO-ul lui LUCIAN BUTE

Lucian Bute l-a învins pe italianul Andrea Di Luisa prin KO şi are drumurile deschise spre un nou titlu mondial. Leonard Doroftei a vorbit despre prestaţia lui Lucian Bute în ultimul său meci de la Montreal.

17 aug. 2015, 07:29
Leonard Doroftei, declaraţie SURPRIZĂ după KO-ul lui LUCIAN BUTE

Lucian Bute, în vârstă de 35 ani, a revenit cu un KO după o pauză de 19 luni şi este din nou în cărţi pentru titlul mondial.

„Aşa cum am spus, Lucian Bute se întoarce! Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt înapoi la treabă. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut”, a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute îl ÎNVINGE pe Andrea Di Luisa prin KO tehnic în runda a patra

Leonard Doroftei, marele rival al lui Lucian Bute, s-a trezit la 5 pentru a vedea meciul.

„E o revenire bună, se vede că a schimbat antrenorul (n.r. – Howard Grant îl pregăteşte acum pe Bute). Este mai sigur pe el, şi-a recăpătat încrederea, mi-a plăcut ce am văzut în ring, cum s-a mişcat. Dacă îşi doreşte, cred că poate să se bată din nou pentru titlul mondial, nu este târziu… Va depinde foarte mult de impresarii lui. Dacă vor şti să-l promoveze, cred că nu are nevoie decât de un meci ca apoi să se bată din nou pentru titlul mondidal. Îi doresc din tot sufletul să ajungă acolo, pentru că aseară a arătat ca un pugilist de înaltă clasă, a demonstrat că ştie box. Lucian abia acum a înţeles ce înseamnă boxul adevărat şi, cu puţină încredere, poate deveni din nou campion mondial”, a declarat Doroftei pentru Ring.