Leonard Doroftei, implicat într-un accident de circulaţie. A intrat într-o maşină de pompieri

Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei (46 de ani), a fost implicat joi într-un accident rutier, în Bucureşti.

12 ian. 2017, 11:22
Leonard Doroftei, implicat într-un accident de circulaţie. A intrat într-o maşină de pompieri

Leonard Doroftei se afla la Piaţa Universităţii când a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-o maşină de pompieri. Poliţiştii au sosit la faţa locului, pentru a face cercetări. Maşina fostului pugilist a suferit avarii grave.

Contactat de reporterii spynews.ro, fostul mare boxer a declarat: “Mi-a patinat o roată şi am intrat într-o maşină de pompieri. Vă daţi seama, nu am vrut să se întâmple asta! Din fericire, nu am păţit nimic. Sunt bine”.

Într-o declaraţie la Antena Stars, el a detaliat: „Veneam dinspre Ploieşti, mă duceam către Unirii, drumul liber – pe culoarea verde –, m-am trezit deodată cu o maşină de pompieri care aveau o avaria şi erau în misiune, dar erau pe contrasens, se grăbeau (…) Am frânat, am luat de volan, dar tot ne-am lovit. A patinat un pic, dar bine că sunt în regulă. Sunt ok, am un pic nasul roşu. M-am lovit la nas, dar sunt obişnuit. Probabil, airbagul m-a lovit. Când te loveşti de o maşină de pompieri (…)”.

Leonard Dorin Doroftei s-a născut la Ploieşti, la 10 aprilie 1970. El a fost campion mondial WBA, categoria semi-ușoară (61,9 kg) între 5 ianuarie 2002 şi 24 octombrie 2003.


loading...