Leonard Doroftei n-a mai făcut faţă presiunii. Ce s-a întâmplat cu fostul campion mondial în Canada

Leonard Doroftei a vorbit despre decizia de a pleca în Canada, împreună cu familia sa. Fostul campion mondial a dezvăluit cum a slăbit 10 kilograme de la părăsirea României, cu aproape două luni în urmă, și nu exclude revenirea în țară.

25 aug. 2019, 12:59
Leonard Doroftei n-a mai făcut faţă presiunii. Ce s-a întâmplat cu fostul campion mondial în Canada

Leonard Doroftei susţine că a ales să plece în Canada la rugăminţile celor din familie.

„S-a supus la vot. Dacă ne-au închis afacerea, a început o nouă etapă în viața noastră. Nu au fost probleme financiare, au fost doar probleme de moment. Devenise mai greu, obosisem, copiii credeau în altceva. Au spus că e timpul să încercăm altceva. Eu nu m-am readaptat. Sunt toată ziua în sala de box și mă mișc, mă joc. Azi am avut o întâlnire de gradul trei cu Lucian Bute, ne-am jucat puțin la mănuși și am povestit despre box. S-au schimbat multe aici, zici că suntem într-o altă țară. Nu s-a terminat cu România. „Noi suntem români, noi suntem români!”. Rămâne de văzut dacă ne mai întoarcem acasă. Doar din mișcări am slăbit 10 kilograme. Nu pot să mă duc la antrenament și să mănânc ciorbă”, a dclarat Leonard Doroftei la Antena Stars.

Leonard Doroftei, MOTIVUL REAL pentru care a plecat din ROMÂNIA. Unde se află, de fapt, fostul campion mondial la box

Problemele lui Leonard Doroftei cu autoritățile din Ploiești par a nu avea un sfârșit, asta deși fostul campion mondial de box a câștigat procesul cu Primăria. În 2017, fostul pugulist a fost înstiințat de autoritățile locale că trebuie să părăsească spațiul din centrul orașului, acolo unde avea pub-ul în care a investit o mare parte dintre banii câștigați în cariera de sportiv. Motivul? Clădirea unde se afla Pub-ul era clasată cu risc seismic ridicat. În acest context, a fost nevoit să își mute barul într-un spațiu de lângă Stadionul „Ilie Oană”, însă profitul a scăzut dramatic.