Leonard Miron suferă de o altă boală cumplită, după ce a aflat că are cancer

Leonard Miron a reuşit să învingă cancerul, însă a mărturisit că o altă boală cumplită i-a dat viaţa peste cap. Este vorba despre depresie. Alături de Leonard Miron este iubitul, care are foarte multă grijă de el.

25 dec. 2020, 09:16
Leonard Miron suferă de o altă boală cumplită, după ce a aflat că are cancer

Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Din fericire, acesta s-a vindecat, însă depresia i-a dat viaţa peste cap.

Leondard Miron: Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai

„Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe car ele fac, sau nu le mai fac, nu sunt ok.

Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav. (…)”, a mărturisit Miron la Antena Stars.

Citeşte şi Simona Gherghe atacată pe Facebook. A intervenit şi Leonard Miron: „Au primit bani pentru covid”

Acesta a adăugat că alături de el este iubitul lui, cel care îl ajută şi are foarte multă grijă de el.

„Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează. Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori. Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câte vreme viața ta e făcută praf”, a mai precizat Leonard Miron.