Leonardo DiCaprio l-ar putea interpreta pe Steve Jobs într-un film biografic

Regizorul britanic Danny Boyle ar fi în discuţii cu actorul american Leonardo DiCaprio pentru rolul lui Steve Jobs într-un film biografic despre fostul şef al Apple, relatează voici.fr.

22 apr. 2014, 12:34
Leonardo DiCaprio l-ar putea interpreta pe Steve Jobs într-un film biografic

Ar putea fi sfârşitul vacanţei pe care DiCaprio şi-a luat-o după succesul filmului "Lupul de pe Wall Street". Este vorba despre un rol de aur într-unul dintre cele mai aşteptate proiecte de la Hollywood - noua peliculă biografică despre viaţa lui Steve Jobs.

Primul lungmetraj biografic, "Jobs", cu Ashton Kutcher extrem de convingător în rolul fondatorului Apple, nu a avut mare succes la public. Noul film va fi o ecranizare a biografiei lui Steve Jobs, scrisă de Walter Isaacson, best-seller autorizat chiar de patronul firmei din Cupertino. Scenariul îi aparţine talentatului Aaron Sorkin.

Regizorul David Fincher spera să reediteze succesul producţiei "The Social Network", dar s-a aflat săptămâna trecută că s-a renunţat la el, precum şi la Christian Bale, care ar fi urmat să îl întruchipeze pe genialul Jobs. Potrivit Hollywood Reporter, Sony Pictures l-ar fi înlocuit deja pe Fincher cu Danny Boyle.

Câştigător al unui Oscar în 2009 pentru "Vagabondul milionar", regizorul britanic l-ar avea în vizor pe Leonardo DiCaprio. Cei doi au mai lucrat împreună în 2000, la 'The Beach'.

Deocamdată nu s-a semnat niciun acord, dar rolul Jobs ar putea fi ocazia aşteptată de DiCaprio pentru relansarea campaniei "un Oscar pentru Leo", încheie voici.fr.

Ar putea fi sfârşitul vacanţei pe care DiCaprio şi-a luat-o după succesul filmului „Lupul de pe Wall Street”. Este vorba despre un rol de aur într-unul dintre cele mai aşteptate proiecte de la Hollywood – noua peliculă biografică despre viaţa lui Steve Jobs.

Primul lungmetraj biografic, „Jobs”, cu Ashton Kutcher extrem de convingător în rolul fondatorului Apple, nu a avut mare succes la public. Noul film va fi o ecranizare a biografiei lui Steve Jobs, scrisă de Walter Isaacson, best-seller autorizat chiar de patronul firmei din Cupertino. Scenariul îi aparţine talentatului Aaron Sorkin.

Regizorul David Fincher spera să reediteze succesul producţiei „The Social Network”, dar s-a aflat săptămâna trecută că s-a renunţat la el, precum şi la Christian Bale, care ar fi urmat să îl întruchipeze pe genialul Jobs. Potrivit Hollywood Reporter, Sony Pictures l-ar fi înlocuit deja pe Fincher cu Danny Boyle.

Câştigător al unui Oscar în 2009 pentru „Vagabondul milionar”, regizorul britanic l-ar avea în vizor pe Leonardo DiCaprio. Cei doi au mai lucrat împreună în 2000, la ‘The Beach’.

Deocamdată nu s-a semnat niciun acord, dar rolul Jobs ar putea fi ocazia aşteptată de DiCaprio pentru relansarea campaniei „un Oscar pentru Leo”, încheie voici.fr.