Leonora a dispărut acum 4 ani, iar părinţii au căutat-o cu disperare în acest timp. Incredibil unde a fost şi ce a ajuns fata lor

Leonora a dispărut acum patru ani, iar părinții au căutat-o cu disperare în tot acest timp. În prezent, familia a aflat cruntul adevăr.

12 sept. 2019, 10:58
Leonora a dispărut acum 4 ani, iar părinţii au căutat-o cu disperare în acest timp. Incredibil unde a fost şi ce a ajuns fata lor

Adolescenta a dispărut la vârsta de 15 ani, în urmă cu 4 ani, scrie antena3.ro. Familia nu a încetat să o caute în toți acești ani, iar de când au descoperit unde se află fiica lor, cei doi părinți trăiesc un coșmar.

Citeşte şi Adolescenta dată dispărută a fost găsită de poliţişti. Unde a stat în această perioadă

Tatăl a descoperit adevărul crunt atunci când soţul fiicei sale, un individ care lucra pentru ISIS, l-a sunat pe bărbat şi i-a spus că fiica sa, acum în vârstă de 19 ani este cu el şi formează o familie. Leonora este cea de-a treia soție a bărbatului.

În urma înfrângerii ISIS, Leonora locuiește acum într-un lagăr din nord-estul Siriei și speră să se întoarcă în Germania.

Poliția din Germania investighează în ce măsură Leonora a fost implicată în infracțiuni ale ISIS, iar săptămâna aceasta, casa familiei sale din Germania a fost investigată de către polițiștii germani.

Ea a vorbit la începutul acestui an despre naivitatea ei și decizia de a merge în Siria, cât și despre faptul că s-a convertit la islam, după doar două luni. În prezent, Leonora este mama a doi copii, potrivit Daily Mail.

Inițial totul a fost bine, deoarece avea bani și putea să stea acasă, să gătească și să facă curat. Dar când ISIS a pierdut Raqqa, a fost forțată să se mute acasă în fiecare săptămână.

Leonora a spus că a fugit că soțul său Nihad a fugit cu cea de-a două soție Sabina, în vârstă de 34 de ea, care este tot din Germania.