Lia Olguţa Vasilescu anunţă pe Facebook: "27, 28, 29 decembrie NU vor fi zile libere!"

Publicat: Marţi, 19 Decembrie 2017 11:35 // Actualizat: Miercuri, 20 Decembrie 2017 10:48 // Sursa: romaniatv.net

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, a precizat, marţi, pe Facebook că 27, 28 şi 29 decembrie nu vor fi declarate zile libere pentru bugetari. Anunţul vine după ce presa a publicat un proiect de hotărâre de guvern în care se propunea ca cele trei zile lucrătoare dintre Crăciun şi Revelion să fie libere.

Foto: Mediafax

Lia Olguţa Vasilescu a subliniat că este necesar ca aceste zile să fie lucrătoare.

"27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens și nici nu intenționează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul bugetar și este necesar ca Trezoreria sa lucreze", a explicat ministrul Muncii pe Facebook.

Presa a prezentat, luni, un proiect de hotărâre de guvern care prevedea ca, anul acesta, românii să beneficieze de vacanţă prelungită de Sărbători. Pe lângă liberele de Crăciun şi Revelion, adică 25 - 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie, bugetarii ar fi beneficiat de alte trei zile libere. Potrivit unui proiect de HG citat de Prolex, 27, 28 şi 29 decembrie ar fi fost declarate zile libere.

Mai multe zile libere pentru români de Sărbători. Vacanţă pentru bugetari între Crăciun şi Revelion - PROIECT

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H