Lia Olguţa Vasilescu: "Credeţi că supravieţuim crizei dacă mâncăm mai mulţi biscuiţi?"

Publicat: Luni, 13 Aprilie 2020 10:00 // Actualizat: Luni, 13 Aprilie 2020 10:00 // Sursa: romaniatv.net

Lia Olguţa Vasilescu a transmis un mesaj guvernanţilor. Aceasta le spune să modifice ordonanța militară care prevede interzicerea exportului produselor de panificație gata ambalate. Olguţa Vasilescu a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.

Lia Olguţa Vasilescu, deputat PSD, a transmis Guvernului să modifice ordonanța militară care prevede interzicerea exportului produselor de panificație gata ambalate.

"Apel către guvernul României! Modificați ordonanța militară care prevede interzicerea exportului produselor de panificație gata ambalate!

Firma de biscuiți ETI, pe care am reușit cu greu să o convingem să deschidă două fabrici la Craiova, exportă, în proporție de 80 la sută, biscuiți și alte produse fabricate aici, în țări din UE și spațiul ex-sovietic. O făcea înainte de criză și e normal, dacă nu chiar imperativ, să o facă și în această perioadă de criză! Statul roman castigă, nu pierde nimic! În schimb, firma poate pierde piețele de desfacere! Câștigate cu greu!

Nu merg pe retorica celor care spun că sunt persoane care vor ca România să piardă și piețele pe care le mai are pentru export... Cred că e vorba de o simplă greșeală... Reveniți asupra ei!

Credeți că supraviețuim crizei dacă mâncăm mai mulți biscuiți?„, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina ei de Facebook.

DECLARATIE DE PROPRIA RASPUNDERE. De unde se descarcă formularul corect. Precizări importante de la autorităţi

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H