Lia Olguţa Vasilescu, criză de nervi în ziua alegerilor. „Liviu Dragnea a fost condamnat pentru asta!”

Lia Olguța Vasilescu a avut o ieșire nervoasă înainte de închiderea urnelor. Coordonatorul de campanie al PSD a postat pe Facebook un mesaj în care susţine că membrii USR "calcă legea electorală în picioare" prin îndemnurile repetate la vot.

10 nov. 2019, 19:40
Lia Olguţa Vasilescu, criză de nervi în ziua alegerilor. „Liviu Dragnea a fost condamnat pentru asta!”

Lia Olguța Vasilescu a menționat că Liviu Dragnea, fostul şef al PSD, a primit o condamnare cu suspendare pentru că a chemat oamenii la urne.

Alegeri prezidenţiale 2019. Primele rezultate din diaspora: Dan Barna pe primul loc, cu 42,55%. Dăncilă, 4.5% din voturi

„Observ disperarea USR-iștilor care, de vreo câteva ore, calcă legea electorală în picioare, chemând oamenii la vot pentru un candidat anume, știind că pierd turul doi. Liviu Dragnea a primit condamnare exact pentru această faptă, deși a chemat oamenii la vot în perioada campaniei, nu în ziua când legea interzice, adică în ziua votului. Tocmai au devenit penali toți liderii lor”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Exit poll SOCIOPOL. Klaus Iohannis – 42% Viorica Dăncilă – 18% Dan Barna – 16%

Ieșirea nervoasă a Liei Olgața Vasilescu a venit după ce liderul USR, Dan Barna, a îndemnat tinerii să meargă la vot: „Din cum arată cifrele, din cum arată rezultatele, estimările care mi-au ajuns pe la urechi, jucăm la câteva mii de voturi. De aceea fac un apel la toţi tinerii, la toţi cei care stau acasă acum şi au votat deja să verifice, să dea telefoane, stânga, dreapta, să-şi trimită prietenii şi colegii la vot pentru că e mult mai uşor să votezi decât să pleci din ţară, e mult mai uşor să votezi decât să stai în frig la proteste în lunile de iarnă, e mult mai uşor să votezi decât să ieşi la mitinguri în loc să te bucuri de viaţă de calitate cu familia sau cu prietenii. Mergeţi la vot, verificaţi dacă prietenii vorşit damilia voastră a fost la vor şi dacă nu a făcuit-i trimiteţi să voteze”.