Lia Olguţa Vasilescu: Pe cine a omorât Voiculescu de a luat 10 ani? Huidu a omorât un om

Lia Olguţa Vasilescu a comentat, pe pagina de Facebook, condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, în Dosarul ICA, decisă de Curtea de Apel Bucureşti.

08 aug. 2014, 14:37
Lia Olguţa Vasilescu: Pe cine a omorât Voiculescu de a luat 10 ani? Huidu a omorât un om

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare cu executare, în Dosarul ICA, pentru spălare de bani. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei. DAN VOICULESCU a primit PEDEAPSA MAXIMĂ.

„Pe cine a omorat Voiculescu de a luat 10 ani!!!!!!! cu executare? Huidu a omorat un om si a luat 3 cu suspendare!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 
 

DAN VOICULESCU a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal. Totodată, magistraţii au decis interzicerea mai multor drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin această sentinţă, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa dată de Tribunalul Capitalei.

DAN VOICULESCU CONDAMNAT.  Pe lângă pedeapsa privativă de libertate, cea maximă, solicitată de procurori, Dan Voiculescu rămâne şi fără sediul Grivco, confiscat prin hotărârea judecătorească, în vederea acoperirii prejudiciului.

Au mai fost confiscate, printre altele, suma de 2,9 milioane lei de la Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, dar şi un teren şi un imobil de pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, cel mai probabil cel al grupului Intact.

DAN VOICULESCU CONDAMNAT. Aceeaşi sumă a fost confiscată şi de la cea de-a doua fiică a fostului şef al Antenelor, Corina. Celor două fiice ale lui Dan Voiculescu le-au fost confiscate şi acţiunile la ICA, primite ca donaţie de la tatăl lor.

Citeşte şi DAN VOICULESCU, SECHESTRU pe TOATĂ averea, după CONDAMNARE. Pierde sediul GRIVCO, terenul şi sediul Antenelor

Instanţa a anunţat că vor fi confiscate şi orice conturi se vor descoperi ulterior pe numele lui Dan Voiculescu.

Prejudiciul imputat lui Dan Voiculescu în Dosarul ICA este de 60 de milioane de dolari.