Lia Olguţa Vasilescu: Sută la sută va fi remaniere

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, spune că "sută la sută" va avea loc o remaniere a Guvernului, menţionând că ea nu a discutat cu nimeni despre o eventuală preluare a vreunui alt minister. Ea consideră că este o problemă de comunicare: "Sunt lucruri extraordinare care s-au făcut în aceşti ani şi despre care nu vorbeşte nimeni, avem mulţi miniştri care nu au comunicat. Sunt sute de şcoli contruite în România, începând din ianuarie 2017, cămine culturale, mii de kilometri de drumuri".

05 nov. 2018, 05:58
Lia Olguţa Vasilescu: Sută la sută va fi remaniere

Lia Olguta Vasilescua a spus, duminică seară, la A3, că nu a discutat cu nimeni despre o eventuală mutare a sa de la Ministerul Muncii, menţionând totuşi că „în următorii doi ani, la Ministerul Muncii va fi somaj tehnic pentru că noi am aplicat toate măsurile din programul de guvernare”.

REMANIEREA Guvernului Dăncilă mai are de aşteptat chiar dacă premierul a anunţat că a finalizat evaluarea miniştrilor

„Sută la sută va fi remaniere. Nu ştiu, eu m-am uitat pe programul de guvernare pe care l-au transmis mare parte din colegii noştri la Guvern, sunt lucruri extraordinare care s-au făcut în aceşti ani şi despre care nu vorbeşte nimeni, avem mulţi miniştri care nu au comunicat. Sunt sute de şcoli contruite în România, începând din ianuarie 2017, cămine culturale, mii de kilometri de drumuri, şi nu se vorbeşte despre aceste lucruri. Numai Ministerul Agriculturii a făcut 300 de şcoli prin PNDR – Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Avem o problemă de comunicare şi ieri îmi spunea un parlamentar liberal că dacă voi aţi comunica tot ce faceţi, aţi şti să comunicaţi, 20 de ani nu aţi mai pleca de la guvernare. Eu zic că e loc de mai bine”, a afirmat Vasilescu.