Liber la nunţi şi botezuri! Trendurile anului 2021 pentru cele mai importante evenimente din viaţa noastră

Începând de la 1 iunie, se ridică restricţiile asupra nunţilor şi botezurilor. Astfel, pentru cuplurile care îşi vor uni destinele, dar şi pentru cei care îşi vor creştina bebeluşii în acest an, un specialist în industria evenimentelor vine în ajutor cu un top al trendurilor pentru nunţile şi botezurile din 2021.

14 mai 2021, 15:25
Liber la nunţi şi botezuri! Trendurile anului 2021 pentru cele mai importante evenimente din viaţa noastră

Liber la nunţi şi botezuri. Trendurile în materie de stiluri de nunţi pentru 2021 variază şi acoperă toată paleta de gusturi. Pentru fiecare dintre ele există particularităţi, detalii, rigori şi elemente personalizate care pot face diferenţa.

Liber la nunţi şi botezuri! Trendurile anului 2021

Culorile în trend anul acesta sunt: albastru deschis, verde, liliac şi lavandă, papaya portocaliu, galben şi albul, precizează antreprenorul Nicu Bocancea, care activează în industria evenimentelor din Romania, pentru Mediafax.

Nunţile în aer liber sunt mai căutate ca oricând, însă trebuie luate în calcul şi condiţiile meteo, care pot fi nefavorabile. Prin urmare, corturile sunt soluţia salvatoare.

Dress code: natural, relaxat. Ţinutele Black Tie nu mai sunt în trend.

Citeste si Asistenta medicală, invitatul permanent la nunţile post-pandemie

Invitaţiile: cât mai simple, cu amprentă personală şi mult umor.

O atenţie deosebită trebuie acordată aranjamentelor florale şi decoraţiunilor: flori care se desprind din tavan, cu petalele în jos, plante supradimensionate care creează efectul de junglă, photo cornere din plante şi mii de flori, cu nume inscripţionate sau cuvinte definitorii, mix de vase create manual din materiale naturale, foto cornere creative, pereţi de plante, şiraguri de luminiţe albe – iată secretele unui eveniment reuşit.

Cum trebuie aranjate mesele şi scaunele

O atenţie deosebită trebuie acordată aranjării meselor şi scaunelor. Nicu Bocancea recomandă un mix de forme şi stiluri diferite. Farfuriile suport, şervetele, tacâmurile speciale pot face diferenţa.

De asemenea, un element extrem de atractiv sunt cocktailurile personalizate cu numele mirilor şi o reţetă special gândită.

Citeste si Era ziua nunţii lor, însă evenimentul a luat o nouă turnură după ce mama mirelui a descoperit ceva. Era un adevărat miracol: S-a întâmplat după 20 de ani!

Elemente surpriză – special guest artist care să interpreteze piesele preferate, un show spectaculos de barman, un ansamblu de dansatori.

Nunţile de anul acesta reprezintă o mare sărbătoare şi pentru noi, organizatorii de evenimente, şi probabil pentru toţi oamenii care abia aşteptau să vadă viaţa mai colorată şi mai optimistă decât a fost în ultimele luni, pe lângă mirii care, cei mai mulţi dintre ei, au fost nevoiţi să-şi schimbe de mai multe ori datele stabilite. Si nu spun întâmplător colorată. În 2021, culorile sunt în trend mai mult ca oricând la evenimentele private”, declară Nicu Bocancea pentru Mediafax.